keyboard_arrow_right
Seksikäs naiset Viitasaari

Karva pimppi liian nopea laukeaminen

Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Pirkanmaalta löytyy historiallinen kaupunki, joka on myös yksi Suomen kauneimmista. Vihta ja vasta ovatkin kaksi eri asiaa.

Vanha äiti keksi tehokkaan tavan näpäyttää törkeyksiä tehnyttä poikaansa — perintö sivu suun. Suomen kesän ykkösvaate on tässä — kolme tapaa näyttää hyvältä kylmälläkin. Koeajossa palkittu Volvo XC Ajettavuus kunnossa, häiritseviä pikkuseikkojakin löytyy. Juhannuksen junaliikenne sekaisin, syynä radalle kaatuneet puut: Minäkään en kestä pitkään, kun naidaan takaapäin. On kiihottavaa nähdä, kun muna painuu sisään ja ulos. Usein vaimo vielä pyytää panemaan nopealla tahdilla ja alta aikayksikön mälli lähtee.

Joskus pannaan viimeiseksi takaapäin, kun ollaan molemmat hilkulla. Miehen pitäisi tajuta kontrolloida hieman. Jos laukeamassa, niin vetää hetkeksi ulos, ja vaikka sivelee silloin vartaloa, tissejä, puristelee pakaroita, hinkkaa pillua tms. Sit pian takas sisälle. Tarpeeksi jatkaa tuota saattaa saavuttaa tilan, että pikalaukeamisen tarve katoaa, ja voi jatkaa paremmin pysähtelemättä.

Ja, jos kerta itsekin nautit takaapäin panosta, ja tykkäät pidemmän päälle, niin kannattaa kannustaa hieman miestä hidastamaan tahtia, ja kokeilemaan asiaa. Jalat levälleen vaan enemmän niin oo pimppa niin tiukka joten mieskin kestää: Vastaa alkuperäiseen viestiin Takaapäin laukeaa liian nopeasti. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Myös muilla SSRI-lääkkeillä ja klomipramiinilla saadaan parhaimmillaan moninkertainen pidennys ejakulaatiolatenssiin kun niitä käytetään päivittäin.

Tarvittaessa tapahtuvassa annostelussa lääkeannos otetaan useita tunteja ennen yhdyntää. Näin käytettynä teho on selvästi jatkuvaa annostelua huonompi.

SSRI-lääkkeet ovat yleensä hyvin siedettyjä. Jatkuvassa käytössä etenkin hoidon alussa voi esiintyä suun kuivumista, väsymystä, haukottelua, ripulia ja lievää pahoinvointia. Vain kerta-annoksina otettuna sivuvaikutukset ovat hyvin vähäisiä. Koska ennenaikainen siemensyöksy on yleinen ja sillä on suuri vaikutus miehen ja parisuhteen seksuaaliseen tyytyväisyyteen, on pyritty löytämään tehokas, vain tarvittaessa otettava ja mahdollisimman turvallinen lääke vaivan hoitoon.

Dapoksetiini on ultralyhytvaikutteinen SSRI-lääke , joka on kehitetty ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon. Lääke on saanut Euroopan lääkeviranomaisen hyväksynnän ja ensimmäinen kansallinen myyntilupa myönnettiin Suomessa 5. Dapoksetiini imeytyy nopeasti, maksimipitoisuudet plasmassa saavutetaan 60—80 min kuluessa lääkkeen otosta. Dapoksetiinin plasmapitoisuudet pienenevät nopeasti huippupitoisuuden saavuttamisen jälkeen.

Nopea eliminaatio aiheuttaa sen, että toisin kuin perinteisillä SSRI-lääkkeillä, kumuloitumista ei käytännössä tapahdu. Dapoksetiinille on ominaista, että lääke vaikuttaa heti ensimmäisellä annoskerralla. Perinteisiä SSRI-lääkkeitä taas joutuu käyttämään viikkoa ennen kuin vaikutuksia siemensyöksyyn ilmenee. Dapoksetiini otetaan tuntia ennen yhdyntää ja siemensyöksyyn kuluva aika pitenee heti ensimmäisen annostuksen jälkeen —kertaiseksi.

Dapoksetiini parantaa annosriippuvaisesti potilaan siemensyöksyn hallintaa ja lisää sekä potilaan että partnerin seksuaalista tyytyväisyyttä. Dapoksetiinilla on tehty viisi suurta faasi 3 -vaiheen tutkimusta, joihin on osallistunut yli miestä. Tutkimuksissa selvitettiin siemensyöksyn alkamiseen kuluvaa aikaa, potilaiden siemensyöksyn hallinnan tunnetta, tyytyväisyyttä yhdyntään, koettua haittaa ja parisuhdehaittaa.

Siemensyöksyn alkamiseen kuluva aika piteni 60 mg tabletilla 3,3—4,2 —kertaiseksi. Sivuvaikutukset ovat yleisempiä 60 mg annoksella kuin 30 mg annoksella. Hoidon jatkuessa sivuvaikutukset eivät lisäänny. Lääke ei aiheuta seksuaalitoimintojen häiriöitä tai ahdistusoireita eikä aiheuta mielialahäiriöitä. Lääke otetaan tuntia ennen yhdyntää.

Ruokailulla ei ole väliä Erektiolääkkeillä ja dapoksetiinilla ei ole merkittäviä yhteisvaikutuksia. Tabletin kanssa on syytä juoda lasi vettä. Alkoholin käyttöä olisi hyvä välttää lääkkeen käytön yhteydessä. Mikäli lääkkeen oton jälkeen tuntee huimausta, on mentävä makuulle. Muutenkin kannattaa välttää äkillisiä ja rajuja seisomaan nousuja.

Ennen kuin potilaalle määrätään dapoksetiinia, potilaan verenpaine on mitattava sekä maaten että seisten merkittävän posturaalisen hypotoniataipumuksen toteamiseksi.

Käyttäytymisterapian, fysioterapian ja seksuaaliterapian kustannukset on vaihtelevia ja luokkaa useita kymmeniä euroja käynniltä. Riippuen palveluntuottajasta, Kela-korvaus on mahdollinen. On huomoitava, että Priligy on ainoa lääke, joka on lääkeviranomaisten taholta hyväksytty ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon.

Olennaista on, että lääkäri kertoo näiden lääkkeiden alkuperäisen käyttötarkoituksen ja mahdolliset haitat. Tramadoli on melko voimakas opioideihin kuuluva kipulääke. Sillä on muutamissa tutkimuksissa todettu olevan siemensyöksyä estävä vaikutus. Tramadolia ei kuitenkaan voi suositella sen hoidoksi, koska kyseessä on riippuvuutta aiheuttava lääke ja sen käyttöalueena on nimenomaan kipujen lievitys.

Kirjallisuutta Tässä ennenaikaista siemensyöksyä käsittelevässä sivuston osuudessa on käytetty seuraavia lähteitä: An evidence-based united definition of lifelong and acquired premature ejacultaion: Report of the second International Society for Sexual Medicine ad hoc committee for the definition of premature ejaculation.

J Sex Med ;2: An update of the Internationa Society of Sexual Medicine's guidelines for the diagnosis and treatment of premature ejaculation PE. Female partner's perception of premature ejaculation and its impact on relationship breakups, relationship quality, and sexual satisfaction.

J Sex Med J Sex Med ;3: The mechanisms of human ejaculation — a critical analysis. Sex Rel Ther ; Porst H, Buvat J , toim. Standard practice in sexula medicine.

Brain activation during human male ejaculation. Giuliano E, Clement P. Paroxetine treatment of premature ejaculation: A double-blind, randomized, placebo-controlled study.

A multinational population survey of intravaginal ejaculation latency time. Prposal for a definition of lifelong premature ejaculation based on epidemiologic stopwatch data. Prevalence of premature ejaculation: J Sex Med ;2 suppl 2: J Sex Med ;3 suppl 4: Sexual dysfunction in the United States: Self-reported premature ejaculation and aspects of sexual functioning and satisfaction. Sexual problems among women an men aged y: Imt J Impot Res ; Haavio-Mannila E, Kontula O.

Seksin trendit meillä ja naapureissa. Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön tutkimuksia 40, Prevalence and correlates of premature ejaculation among men aged 40 years and older: A United States nationwide population-based study.

Operationalizing early or rapid ejaculation. J Sex Res ; Multicenter study on the prevalence of sexual symptoms in male hypo- and hyperthyroid patients. J Clin Endocrinol Metab ; Studies in the psychology of sex. New York,   Shapiro B. Premature ejaculation, a review of cases. The new sex therapy. Effects of a new type of 5-HT receptor agonist on male rat sexual behavior. Pharmacol Biochem Behav ; The neurobiological approach to premature ejaculation. The burden of premature ejaculation: How does premature ejaculation impact a mans life?

J Sex Marital Ther ; The psychology of premature ejaculation: South Med J ; Efficacy of type-5 phosphodiesterase inhibitors in the drug treatment of premature ejaculation: Phosphodiesterase 5 inhibitors in the treatment of premature ejaculation. Int J Androl ; Efficacy of sildenafil citrate Viagra in men with premature ejaculation.

Joskus pannaan viimeiseksi takaapäin, kun ollaan molemmat hilkulla. Nämä luvut perustuvat kuitenkin vanhentuneisiin määritelmiin ja suhteellisen pieniin tutkimusaineistoihin. Puristustekniikka on samankaltainen kuin start-stop -tekniikka, mutta stimulaation lopettamishetkellä penistä puristetaan muutaman sekunnin ajan voimakkaasti peukalon ja etu- ja keskisormen välissä, siten että peukalo on terskan alapinnalla olevan jänteen frenulum kohdalla ja etu- ja keskisormi terskan tyven päällä. Tilanne vaatii seksuaalineuvontaa ja oikean informaation antamista. Serotoniini on tärkein siemensyöksyrefleksiä välittävä välittäjäaine ja sen säätelyn poikkeavuus voi mukana asiassa. Siemensyöksyn säätely tapahtuu keskushermostotasolla aivoissa, aivorungossa ja selkäytimessä.

Karva pimppi liian nopea laukeaminen -

J Sex Marital Ther ; Prevalence of premature ejaculation: Kun näin ei käykään ja vaiva jatkuu aina vain, seksi parisuhteessa usein harvenee tai jopa loppuu kokonaan.

Toista miestä en kuitenkaan ole hommaassa, sillä tämä nykyinen on pitämisen arvoinen ainakin nykyisten tietojen ja ominaisuuksien puolesta. Miehet kaipaan vastauksianne Naisena kyselen: Miehet Elikkä tässä nyt illalla, mun kiveksiin on alkanut sattumaan sietämättömäksi. Jalkoja enemmän haralleen - pillu löystyy, kesto paranee. Jalkoja kiinni - pillu tiukkenee ja mies keston kanssa pulassa.

Joillekin miehille takaapäin asento vain on liikaa ja vaatii toisen tai jopa kolmannen erän peräjälkeen. Ime kalu pystyyn ja kohta tikataan taas - aivan eri kestolla. Tai paneta lisää samalla seisokilla itseäsi, spermat pitää huolen että olet nyt liiankin liukkaana ja ei saa yhtä paljon hankausta joka laukaisee.

Sama juttu liukkarilla, sen verran pilluun liukkaria ennen naimista ettei kitkaa vain synny. Penisrengas kalun juuressa pidentää kestoa. Myötäile panoliikkeitä, työnnöllä karkuunpäin ja ulosvedossa miestä kohti no tää voi latistaa tietysti sitä kovaa panoa. Voit tietysti kysyä et eikö jo kohta tule? Jutella miehen kavereista, kysellä työasioista tms turn off kamaa No haloo, ei kai toi asento ole ainoa, niitä on muutama muukin.

Sitä paitsi min on aika normikamaa keskivertomiehelle, oli asento mikä tahansa - vain hieman ka: Sinä olet varmaan niin kiihottava näky ettei miehesi yksinkertaisesti kestä yhtään kauemmin: Entäs sitten kun mies on lauennut jo pari kertaa, kestäisikö sitten? Ainakin mulla se on niin, että takaapäin paneminen on "parasta maailmassa", eikä sitä kestä laukeematta kovin pitkään. Sopii toiseen tai kolmanteen erään. RFSU - muutakin kuin kondomeja RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta.

Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Pirkanmaalta löytyy historiallinen kaupunki, joka on myös yksi Suomen kauneimmista. Vihta ja vasta ovatkin kaksi eri asiaa. Vanha äiti keksi tehokkaan tavan näpäyttää törkeyksiä tehnyttä poikaansa — perintö sivu suun. Suomen kesän ykkösvaate on tässä — kolme tapaa näyttää hyvältä kylmälläkin.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *