keyboard_arrow_right
Paikallinen Lohja

Pilluu pillua siskolta

Yritin saada seisokin pois ajattelemalla kaikkea jalkapallosta lumenluontiin, onnistumatta kuitenkaan. Harmitti kovasti, sillä olisin halunnut nukkua, mutta seisoi vain. Kaivoin sitten kovan kaluni käteen ja aloin hommiin. Suljin silmäni ja ajattelin lukuisia kauniita naisia runkatessani. Samassa huoneeni ovi aukesi ja sisään astui pikkusiskoni Maiju.

Maijulla oli taas vaaleat puolipitkät hiuksensa ponnarilla, mikä sai hänet vanhemman oloiseksi. Hetken hän tuijotti minua runkkaamassa, punastui ja sulki oven. Yritin hetken jatkaa vielä runkkaamistani, mutta mieleeni nousi jatkuvasti Maijun naama ja silmät, jotka tuijottivat runkkaamistani. Vedin bokserit takaisin ylös ja nousin vuoteesta. Päätin käydä hiukan juttelemassa pikkusiskolle elämän tosiasioista. Tullessani Maijun oven taakse pysähdyin kuuntelemaan.

Huoneesta kuului vaimeaa moottorin surinaa. Hymyilin itsekseni ja ajattelin maksaa siskolle potut pottuina. Avasin oven nopeasti ja astuin sisään. Maiju makasi sängyllään ja piteli värisevää dildoa rintojaan vasten. Hän oli vielä täysissä pukeissa, mutta jo täysin antautunut viettiensä valtaan. Silmät kiinni hän hinkkasi värisevää dildoa vasten nännejään, jotka näyttivät nöpöttävän jo aika kovina, sillä erotin ne paidankin läpi.

Astuin varovasti Maijun sängyn viereen, eikä hän huomannutkaan minun saapumistani. Maiju avasi toisella kädellään farkkunsa ja näin hänen työntävän kätensä housujen sisään ohuiden ihonväristen sukkahousujen ja pikkareiden alle jalkoväliinsä. Tunsin kaluni alkavan taas kovettua boksereissani. Maiju alkoi huokailla kevyesti ja hänen söpö suunsa aukesi kevyesti raolleen.

Maiju alkoi kuljettaa dildoa kohden jalkoväliään, mutta hänen jalassaan olevat farkut olivat selkeästi tiellä. Hän laski dildon käsistään ja näin, kuinka hän puski lantionsa sängystä ylöspäin ja työnsi farkkunsa alaspäin yli pepun.

Samassa Maiju tuli avanneeksi silmänsä ja huomasi minut. Otin kovaksi käyneen kaluni esiin boksereista ja työnsin sen pikkusiskon suun eteen. Maiju puristi huulensa kiinni, mutta töksäytin kalullani hänen huuliaan niin, että tunsin hänen hampaansa huulien takaa.

Pikkusisko avasi suunsa kuin sanoakseen jotain, mutta samalla työnsin kaluni hänen suuhunsa. Huokaisin nautinnosta, kun tunsin terskani ympärillä pehmeän, kostean vuotiaan suun. Tartuin Maijua päästä molemmin käsin ja aloin työnnellä pikkusiskoa poskeen. Koko kahdeksantoistavuotisen elämäni aikana en ollut tuntenut koskaan näin hyvää tunnetta. Näin, kuinka kaluni tökki Maijun poskea sisältä päin ja tunsin kiihkoni vain kasvavan.

Kurotin toisella kädelläni Maijun jalkoväliin ja hieroin hänen jalkoväliään sukkahousujen ja pikkuhousujen läpi.

Tunsin halkeavani minä hetkenä hyvänsä. Vedin kaluni ulos pikkusiskon suusta ja kysyin Maijulta: Maiju katseli minua silmiin ja tarttui vastahakoisen hitaasti sukkahousujensa yläreunaan ja alkoi kiskoa niitä alemmas. Pikkusisko sai sukkahousut pepun alta pois ja rullasi sukkahousut reisilleen.

Maiju tarttui valkoisiin pikkareihinsa ja kiskoi niitä alemmas. Pikkuhousujen alta paljastui pieni vaalea tussu, joka näytti olevan hiukan kostea. Työnsin kaksi sormeani Maijun häpyhuulille ja totesin kosteutta olevan. Hivelin Maijun häpyhuulia ja klittaa varovasti edestakaisin. Otin pikkusiskon kädestä kiinni ja ohjasin sen kalulleni. Annika huuhteli saippuaa pois vartaloltaan samalla kun oli vuoroni pestä vaimoani. Seisoin hänen takanaan ja hieroin saippuaa hitaasti rintoihin kunnes käteni vaelsivat alemmas saippuoimaan vaimoni vatsaa ja huomasin Annikan tuijottavan meitä suihkun pirskoessa vettä hänen päälleen.

Vaimoni ujutti kätensä selkäpuolelleen ja tarratui kyrpäni varteen. Muutama runkkausliike ja ynähdin kuuluvasti. Annika mutisi jotain siiderin juonnista ja poistui pukuhuoneen puolelle.

Vaimoni istahti alimmalle askeleelle ja levitti jalkansa kutsuvasti, hän otti kiinni kyrvästäni ja ohjasi sen suoraan kuumaan sykkivään pilluunsa. Vaimoni työnsi lantiotaan omaani vasten, litinä ja vaimoni kevyt voihke täytti saunan. Pukuhuoneen ovi kävi ja kuulimme kuinka suihku laitettiin päälle "Ei kai se nyt tänne oo tulossa?

Jatkoin kyrpäni työntämistä syvälle vaimooni. Hän voihki tukahdutetusti nautinnosta. Marika aloitti kevyen ratsastamisen laskemalla kätensä rintakehälleni ja nojaten hiukan eteenpäin. Annika kömpi pääni viereen istumaan ja nosti oikean jalkansa ylimmälle lauteelle koukkuun. Hiukan päätä kallistamalla minulla oli suora näköyhteys Annikan pilluun. Huomasin että Annika oli kostea, hän hyväili reisiensä sisäpintaa katsellen kuinka vaimoni ratsasti päälläni.

Pian naiset suutelivat yläpuolellani ja olin todella ihmeissäni vaimoni uudesta piirteestä. En kuitenkaan saanut kauaa katsoa heidän intohimoista suutelua sillä Annika siirtyi hyväilemään pilluaan. En yksinkertaisesti saanut katsetta irti kun Annikan sormet hyväilivät paisunutta klitorista välillä työntäen sormiaan sisään hakien lisää kosteutta.

Samalla tunsin pakottavaa puristusta kyrpäni ympärillä. Vaimoni voihke täytti pienen saunan, taisi suutelu naisen kanssa olla liikaa sillä hän laukesi nopeasti. En pystynyt itsekkään pidättelemään enempää vaan täytin vaimoni pillun spermalla.

Marika nousi päältäni ja jäi nojailemaan saunan seinää vasten uupuneena. Annika oli sulkenut silmänsä ja sormetti itseään antautuneesti meidän katsellessa. Kosketin varovaisesti hänen reittään ja kun kumpikaan naisista ei tuntunut vastustelevan etenin kohti jalkoväliä. En kuitenkaan päässyt perille asti sillä Annika nosti äkisti peppunsa irti lauteista, nousi yläpuolelleni ja painoi häpyään kasvojani vasten.

En voinut muutakaan kuin upottaa kieleni Annikan kuumaan pimppaan. Työnsin ahnaasti kieltä sisälle välillä imien häpyhuulia. Annika voihki ja vaimoni katsoi jalkopäästäni tilannetta. Annika nousi hitaasti kasvojeni päältä ja hymyili vaimolleni. Nousin myös istumaan naisten välissä.

Istuimme hetken aikaa hiljaa lauteilla. Annikan kieli upposi vaimoni suuhun samalla kun molempien kädet hyväilivät toistensa rintoja.

Vaimoni kehotti Annikaa menemän alemmas ja ottamaan kyrpäni suuhunsa. Annika osasi todellakin lutkuttaa kullia, upottaa sen syvälle suuhunsa ja välillä vain painaen huulet terskan ympärille. Pitkiä nuolaisuja varrella ja käsi välillä mukana. Vaimoni suuteli minua ja katsoi minua intensiivisesti silmiini "Tykkäätkö? Vaimoni suuteli rintakehääni ja eteni alemmas. Pian molemmat naiset ottivat paksua kulliani suuhunsa vuoronperään suudelleen toisiaan.

Saunareissu ei juurikaan paremmaksi voisi muuttua. Hän vain inahti vastaukseksi ja irrotti otteensa kalustani. Annika nousi syliini Marikan ohjatessa kädellään kyrpäni pilluun. Sain luvalla vierasta pillua ja halusin tämän kestävän. Vaimoni painoi Annikaa alemmas lanteista ja kyrpäni painui syvälle tiukkaan pilluun.

Annikan isot rinnat heiluivat hieman edessäni kunnes puristin niitä kämmenillä yhteen. Annika keinutti lantiotaan hitaasti edestakaisin katsoen samalla minua silmiin. Huomasin vaimoni menneen yhtä laudetta alemmas. Hän tuijotti jalkoväliimme hyväillen käsillään Annikan kiinteitä pakaroita. Annika nousi satunnaisesti pois päältäni jolloin vaimoni upotti pillunesteistä kiiltävän kyrpäni suuhunsa ujuttaen sen taas pian takaisin Annikaan.

Tämä toistui useamman kuin kerran. Annikan nautinnollisista ilmeistä päätellen hän myös välillä maisteli pillua takaapäin. Tälläinen tilanne oli liikaa yhdelle miehelle.

Pilluu pillua siskolta -

Käteni alkoivat kostua, suutani kuivata ja sydän hakata yhä kovempaa. Saija jatkoi edelleen kädellään tyydytystäni. Koitin alluksi peitellä, mutta hän huomasi ja hymyili, joten päästin seisokin valloillee tokaisten: Työnsin kaluani Tuijan häpyhuulille siten, että Saijan kieli lipoi myös sitä. Piia hyväili samalla kiveksiäni ja Tuijakin tunki jostain välistä nänniään suuhuni. Kiepsautin Maijun ympäri vatsalleen ja kävin hänen päälleen makuulle. Pyyhe ympärillä uimaan ja takaisin saunaan jo laskeneen kalun kanssa.

Saunassa miehen oli vaikea olla kun yritti peittää tilaansa. Minä olin myös kiihottunut ja lähdinkin ensin saunasta ja tyydytin itseni terassilla. Olipa serkkunikin tyydyttänyt itsensä, huomasin kun kävin pukuhuoneessa hakemassa rintaliivini että lattialla oli spermaa. Toivon että joskus jompikumpi meistä uskaltaa tehdä aloitteen jotta voisimme nauttia toisistamme kunnolla.

Minä niin haluaisin tuon paksun suonikkaan kullin suuhun ja pilluuni. Ihmettelen miestä että ei ole yrittänyt päästä panolle kun kumminkin usein on kalu pystyssä ja tiedän sen katselevan minua esim. Salaa sit runkkaa aina jossain. Kerran vuosia sitten ruiskinut spermat minun alushousuihin jotka oli pesuhuoneessa.

Oltiin viime kesänä mökillä vaimoni ja sen siskon kanssa joka on minun ikäinen 45 vuotias nainen. Perjantaina kävin kalassa kuten normaalisti ja katselin kiikareilla kun naiset tuli saunasta uimaan, hyvin on samasta muotista siskokset tehty. Vaimollani hieman isommat rinnat mutta muuten samasta puusta veistetty.

Lauantaina vaimo joutui sitten iltapäivällä lähtemään töihin ja jäimme kaksin mökille. Vaimon sisko laittoi sitten bikinit päälle ja meni ottamaan aurinkoa, hetken kuluttua riisui yläosan pois vaikka minä istuin terassilla hänen lähellä. Päivä meni siinä häntä katsellessa ja olutta juodessa. Illalla laitoin saunaan tulet ja kysyin häneltä että viitsitkö käyttää minua kaupassa sillä aikaa kun sauna lämpiää ja tottakai suostui. Näin kun hän riisui bikinit ja vaihtoi vaatteet. Tultiin kaupalta ja sauna oli jo lämmin niin sanoin että eiköhän mennä saunaan niin vastaus oli yllättävä kun sanoi että mennään vaan.

Ajattelin että haluaa mennä yksin vallankin kun ei ollut yhtään humalassa että ois rohkeampi. Katselin kun riisui vaatteita ja kun oli pelkät pikkarit jalassa niin olin jo kiihottunut kun arvuuttelin minkänäkönen pillu hänellä on.

Oli semmoinen isohäpykumpu kuten arvelin eikä karvoitusta ollu ajeltu. Sanoi sit mulle että mitäs katselet, vaatteet pois ja saunaan. Vähän kiusallinen olo kun kyrpä täydessä seisokissa. No ei onneksi koko ajan katsellut minua kun riisuin mutta kun menin saunaan niin ei seisokkia voinu peittää, mutta en oikein halunnutkaan kun näytti pitävä näkemästään.

Saunassa ei ole erikseen pesutilaa vaan peseydytään saunassa ja kun minä menin ensin pesulle kasvot juuri ylälauteen korkeudella häneen päin niin hän avasi reidet että näen hänen pillunsa. Kyrpä pystyssä pesin itseäni samalla häntä katsellen ja kun tein lähtöä sanoi että odota vähän saat pestä mun selän. Saippuoin selän ja pesin sitä sienellä, sitten hän työnsi persettä minuun päin niin että osui kyrpääni ja sanoi kiitti. Minä oli sisällä pyyhe lanteilla ja edelleen seisoi kun hän tuli saunasta myös pyyhe ympärillä.

Otti sitten pyyhkeen pois ja kuivaili hiuksiaan siinä minun edessä. Tunsin kun terskanpää kostui ja samalla istui minun viereen, otti kädestäni kiinni ja vei sen pillulle sanoen että kokeile, kyllä munkin rupes tekeen saunassa mieli. Sitten ei tarvinnut enää ujostella vaan työnsin hänet selälleen, aloin kouria rintoja ja hyväillä reisiä. Kauaa en malttanut leikkiä vaan hivuttauduin alas ja rupesin nuolemaan tuota kosteaa pillua.

Kohta kysyi että miten haluat ja sanoin että takaapäin. Tuo pillu näytti takaspäin niin upealta, en ole noin herkullisen näköistä ennen nähnyt. Nuolin vielä hetken kun hän pyllisti ja sitten oli pakko jo työntää sisään. Ihana pillu sanoin ennen kun laukesi sisään ja pillu lihakset puristi kyrpää niin että sattui vähän.

Hetken kun huilasin hän rupesi nuolemaan kullia ja sanoi että nyt mä haluun pidempään ja tuli mun päälle ratsastaen siinä kunnes sai. Minä en vielä lauennut mutta otti sitten kyrpäni suuhun imien ja nuollen sitä ja kohta laukesin. Ei olla kaksin ikävä kyllä päästy tuon jäljeen mökkeileen mutta joskus vielä varmasti tulee tilaisuus. Laittelee muuten minulle välillä alastonkuvia itsestään vietinä. Pukeutuu myös tosi paljastavasti välillä kun käy meillä. Minä, ystävättäreni, siskoni ja mieheni mentiin kerran porukalla saunaan.

Huomasin miten mieheni katseli meitä kaikkia naisia ja huomasin kun kyrpä alkoi nousta pystyyn. Minua tuo nolotti ja kyllä sen huomasi muutkin. Ystävätär meni ensin suihkuun, sitten menin minä ja siskoni yhtäaikaa niin katsoin saunan puolelle ja huomasin kuinka mieheni siellä veteli esinahkaa edes takaisin.

Pakko oli siskon tuo myös nähdä, minua hävetti mieheni puolesta. Myöhemmin sanoin että mitä hän oikein ajatteli kun muna pystyssä oli meidän kanssa saunassa ja vielä tyydytti itseään siellä. Vastasi et itsehän pyysit mukaan saunaan ja että rupee se haluttaan ketä tahansa miestä kun kolmen naisen kanssa pääsee saunaan ja itsetyydyttämiseen sanoi että luuli että ei huomattu.

Olen ollut mieheni ja sen kaverin kanssa saunassa ja täytyy myöntää että vaikka en saunassa yleensä kiihotu mutta kun näin tuon kaverin kyrvän niin rupesi tekemään mieli ja alkoi kyllä miehilläkin kun vähän autoin käytökselläni sitä. Meillä on lauteet kahdella seinällä saunaa ja istuin mieheni kanssa kaveria vastapäätä, nostin jalat koukkuun lauteelle niin että kaveri näki pilluni. Menin myös pesuhuoneeseen yhtäaikaa hänen kanssa ja pesin varpaat pyllistäen häneen päin, miehellä rupesi seisomaan ja saippuoin rintani vielä hänen katsellessa.

Hän poistui ennen minua ja kun mieheni tuli löylystä nuolin hänen kullin seisomaan ja sitten mies meni saunajakkaralle ja istuin syliin. Hetken päästä mies laukesi ja hoiteli minut vielä sitten käsin tyydyttäen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Mä en yhtä ainutta kertaa päästänyt sitä sisään. Jos se kävi illalla, niin mä sammutin valot ja olin pimeässä, istuin hiljaa ja yritin katsoa, milloin se lähtee.

Joskun salaa lähdin ulos ja juoksin metsän kautta ratsastustalleille, ettei mun tarvi istua tuntitolkulla yksin pimeässä. Nyt mä olen saanut sitten päälleni syyllisyyden, että mä olen siitä ollu jotenkin kiinnostunut. Mutta kai ne peittää sillä vaan omaa syyllisyyttään,kun eivät itse auttaneet, vaikka ei sitä ollut voinut olla huomaamatta. Toivottavasti saat pian apua mielenterveysongelmiisi. Apua voi kysyä aluksi vaikka omasta terveyskeskuksesta, mistä ohjataan eteenpäin.

Älä sä nyt ota enempää. Sopihan se minulle, vaikka olisin kovin mielelläni nähnyt siskoni alastomana. Päivä päivältä aloin olla yhä kiimaisempi ja aloin haluta yhä kovemmin ja kiihkeämmin läheisempään, fyysisempään kosketukseen isosiskoni kanssa. Aloin yhä enemmän suunnitella, miten pääsisin toteuttamaan aikeeni.

Eräänä päivänä kolutessani kesämökin kaappeja löysin eräästä kaapista muutaman vanhempieni konjakkipullon ja suunnitelma alkoi muodostua mielessäni…. Olimme syöneet iltapalaa ja vetäytyneet olohuoneen sohvalle katsomaan televisiota. Siskoni oli pannut ylleen ohuen, lyhyen kesämekon, joka paljasti hänen istuessaan suuren osan myös hänen seksikkäitä, kiihottavia reisiään.

Mekon kaula-aukko oli melko antelias, koska pari ylänappia oli jäänyt pistämättä kiinni. Isot pyöreät rinnat pullottivat mekon alta ja suuret nännit näkyivät selvästi. Siskollani ei siis ollut mekon alla rintaliivejä ollenkaan! Itselläni olo alkoi käydä kuumemmaksi siskoni vieressä istuessa ja minun täytyi pakosta yhä useammin ahmia siskon sääriä, reisiä ja hänen koko kiihottavaa olemustaan. Löysin tuosta yhdestä kaapista muutaman vanhempien konjakkipullon.

Isosiskoni oli hetken hiljaa, katsoi minua sitten hymyillen ja sanoi iloisesti: Juhlitaan, kun kerran lomalla olemme. Itse en juurikaan konjakkia juonut, vaan yhä enemmän ja useammin kehotin siskoani ottamaan kunnon kulauksia konjakkilasista ja juomaan lasinsa tyhjäksi. Nopeasti ja auliisti olin kaatamassa siskoni lasiin lisää konjakkia, kun siskoni lasi alkoi osoittaa tyhjenemisen merkkejä. Isosiskoni, Päivi, alkoi silminnähden yhä enemmän humaltua ja käymään yhä iloisemmaksi, puheliaammaksi ja vapautuneemmaksi.

Siirryin vähitellen sohvalla yhä lähemmäksi isosiskoani ja aloin olla melkein kiinni hänen kyljessään. Tunsin isosiskoni kiihottavan lämmön ja läheisyyden. Siirsin tai oikeastaan heitin rennosti toisen käteni siskoni taakse, niin että käsivarteni kosketti jonkin verran siskoni yläselkää.

Sydämeni oli alkanut hakata kovemmin ja oloni alkoi tulla kuumemmaksi. Aloin tuntea, miten kaluni shortseissani alkoi vähitellen koveta ja tulla paksummaksi. Siskoni otti taas kulauksen konjakkia ja heläytti minulle iloisesti hymyillen: Isosiskoni siirsi toisen jalkansa toisen päälle niin, että toinen reisi paljastui minun kuumeisille silmilleni melkein kokonaan.

Käteni alkoivat kostua, suutani kuivata ja sydän hakata yhä kovempaa. Pullistuma housuissani näkyi yhä selkeämmin ja yritin laittaa toisen käteni pullistuman päälle. Olethan minun ainoa veljeni ja sisarukseni. Olet minun rakas veljeni. Purista vaan minut itseäsi vasten niin lujaa kuin haluat. Olonikin on turvallisempi kainalossasi. Samalla siskoni painautui kainalooni ja osin syliinikin yhä tiiviimmin. Tunsin siskoni huumaavan, naisellisen hajuveden tuoksun nenässäni.

Isosiskoni rakasti erilaisia hajuvesiä ja halusi käyttää niitä mökilläkin. Olimme hetken ajan aivan hiljaa. Tunsin isosiskoni pehmeän, lämpivän vartalon olevan kiihottavasti itseäni vasten. Sitten siskoni yllätti minut. Johtui varmaankin siitä, että alkoholi oli vapauttanut ja rohkaissut siskoani. Ymmärrät varmaan, mitä tarkoitan.

Vaikka kyllä mieli jo kovasti tekisi. Itse asiassa tähän asti kaikki oli sujunut niin kuin olin toivonut ja suunnitellut, oikeastaan osin paremminkin, mutta miten jatkaisin tästä isosiskoni kanssa, mietin itsekseni. Mutta sitten siskoni yllätti taas ja siirsi toisen kätensä reidelleni ja alkoi liikutella ja puristella reittäni.

Itse siirsin toisen käteni varovasti siskoni vyötärölle ja sivelin sitä hiljaa. Siskoni nosti päätään jonkin verran ylöspäin ja katsoi lihaksikasta ylävartaloani. Kysymättä lupaa siskoni alkoi sivellä vatsani lihaksia pyörittävin, tunnustelevin liikkein ja siirsi kätensä vähitellen rintaani kohti hyväillen sitäkin.

Olin pitänyt toista kättä housujeni pullistuman kohdalla yrittäen estää isosiskoani huomaamasta sitä. Siskoni kuitenkin katsoi muutaman kerran edessään olevaa kättäni ja vuoroin kasvoihini ja kysyi ilkikuriseen, kiusoittelevaan ääneen: Minähän tässä vain olen, oma rakas isosiskosi. Samassa siskoni tarttui ranteeseeni ja siirsi käteni pois seisovan, kovan kyrpäni aiheuttaman pullistuman päältä.

  1. pilluu pillua siskolta
    October 2, 2012 at 15:28

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *