keyboard_arrow_right
Nuru-hieronta Porvoo

Suomi treffit keskustelu nainen etsii seksiseuraa

suomi treffit keskustelu nainen etsii seksiseuraa

Keskustelu24 Suhteet Miten nainen isketään? Niin voisitko laittaa linkin sivulle, missä on kuvasi. Voitaisiin arvostella sitä oikein joukolla vaikkapa asteikolla !

No kuule ompahan outoa puhetta tasosta ja todella pinnallista kyllä. Tiedätkö se ihminen on kokonaisuus. Outoa puhetta haluaisitko että sinua ja sinun tasoasi ihmisenä arvioitaisiin ulkonäön perusteella.

Pelkät kuorethan ne ovat.. Ihan ystävällisesti vinkiksi että on muutakin kuin pintaliito: Haloo monikakku päältä kaunis mutta ei sisältä siunattu. Ei mee sulla hyvin kun sua kiinostaa vain ulkokuori. Eikö sulle oo kukaan kertonut että ihmisessä sisus on tärkeintä ei ulkokuori jota voi aina muuttaa. Sillä sen kanssa sitä elää millainen ihminen on sisältä päin. Ja mistä oot saanut päähäs olevasi itse jokin super mies? Jos tuolla pinnallisella linjalla jatkat niin et taida aitoa rakkautta osaksesi saada aivan hevillä vaikka mistä sitä etsit!

Koko sivusto on täynnä inhottavia variksenpelättejä, jotka luulevat voivansa asettaa vaatimuksia miesseuralle. Tytöt tuolla ovat enintään menetteleviä Mikä ikainen olet itse??? Pitähä seksi testata enne ku seurustelee oikeesti kenenkää kanssa.

Toinen voi olla ihan estollinen. Jutellaan luonnosta ja säästä. Se en ole minä. Profiilissani etsin seuraa erilaisiin tapahtumiin, kahviloihin, teatteriin, kuntosalille. En missään vaiheessa kerro etsiväni satunnaista seksiseuraa. Silti tämä henkilö näin oletti. Noin yksinäinen en ole. Minusta hyvä sääntö on se että jos joku kuulostaa liian täydelliseltä niin se on yleensä huijausta. Haapajärveltä ainakin sellanen huijari ainakin. No olethan sinäkin siellä. Ihan tavallisia ihmisiä siellä suurelta osin on.

Niin kuin täälläkin jo sanottiin, tavata kannattaa aika pian, livenä sen näkee natsaako. Ja tietenkin Julkisella paikalla, kahvilassa jne. Sain aivan uskomattoman hyvän aviomiehen itselleni sieltä. Ja oli monia muitakin todella hyviä kandidaatteja. Joka viikonloppu deittailin, kun alkuun pääsi, niin se oli todella hauskaakin. Mun miehellä oli koko parisuhteen ajan siellä treffi-ilmo jossa ilmotti olevansa sinkku joten en luottais.

Itse tapasin 5 miestä sen sivuston kautta ja käsitys heistä ei muuttunut tippaakaan tapaamisten aikana, minkä antoivat kirjoittaessaan. Muutaman kanssa tehtiin ensitreffit heidän kotonaan ja kilttejäja kohteliaita olivat, kuten antoivat ymmärtääkin. On myös vaarana menettää se oikeasti hyvä tyyppi, jos ei luota mihinkään.

Kyllä hyvältä kuulostavakin voi olla hyvä Ja minulla huonopuoli että tajuan huijarin! Deittailin pari kuukautta, miltei joka viikonloppu tuli tavattua joku. Loppui siihen kun löysin elämäni rakkauden, aviomieheni.

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Kaikista mukavimmalta tuntuva saattaa olla pahin huijari. Etsitkö seksiseuraa vai jotain vakavampaa? K Jos seksiseuraa, sovi vaan tapaaminen, muuten yritä saada mahdollisimman paljon selville miehestä ennen sitä. Tietysti, samoja ihmisiä ne sielläkin on. Mies on kertonut olevansa eronnut ja että hänellä on vuoroviikottaiset kaksi lasta.

Pyöritti monta naista ja huijas rahaa Onnex lähipiirin tutulla iski epäilys monen sattuman kautta eikä ehtinyt tulla ainakaan rahallisesti huijatuksi Riipputisurupuska harmaana , Minä en luota netisä kehenkään tuntemattomaan. Olen joutunut sen huomaamaan, että luottamus voi kostautua erittäin pahasti. Kyllähän siellä kaikenlaista tyyppiä on, että ihan terveellä varauksella kannattaa suhtautua. Ihmisistä ei ikinä tiedä. Eihän siitä ole kauankaan kun uutisoitiin tapauksesta, jossa nainen oli lyhyen viestittelyn jälkeen kutsunut miehen kotiinsa, ja mies oli raiskannut.

Taisi olla vielä että naisella oli lapsi nukkumassa, eikä nainen uskaltanut päästää ääntäkään ettei lapsi herää ja näe tilannetta Että tosiaan, terve varautuneisuus matkassa suosittelisin. Varmuuden vuoksi , Miksi haluat alkaa äitipuoleksi? Mun nettideittailustaon jo aikaa kymmenisen vuotta joten en tiedä mikä meno on nykyään, mutta minusta kannataa aika pian tavata, kasvotusten tietää äkkiä onko mitään kemiaa, netissä voi joku tuntua kivalta tyypiltä mutta livenä ei mikään kolahda.

Kannattaa tietysti tavata julkisella paikalla ja päiväsaikaan eikä kutsua ketään kotiinsa.. Tottakai uskaltaa mennä päiväsaikaan jonnekkin kahvilaan tapaamaan. Eihän siinä mitään menetä ja tapaamalla selviää ihmisestä jo paljon kun saa kasvotusten jutella. Voit luottaa siihen että miehellä on herpes hepissä koska on käynyt sadoilla treffeillä.

Ei kannata, Sillä se voi olla menoa! Minusta hyvä sääntö on se että jos joku kuulostaa liian täydelliseltä niin se on yleensä huijausta. Haapajärveltä ainakin sellanen huijari ainakin. Treffipalstat siisteytyisi ja aidot seuran hakijat saisivat mahdollisuutensa löytää elämänsä rakkaus. Kateelliset naiset yrittävät estää toistensa onnen tuppaamaalla joka paikkaan ja kertomalla älyvapaita mielipiteitään kaikesta.

Nämä luonnevikaiset änkyrät tuuppaavat joka paikkaan esittämään mielipiteitään vaikka ei heiltä niitä kukaan kaipaa.

Monilla naisilla on sokea piste oman käyttäytymisen kohdalla. Onko kunnolliset miessinkut kotisataman deitissä? Kesä parhaimmillaan ja yksin olemista joa kaksi vuotta. Mitään ei tapahdu, jos ei yritä. Pitkästä aikaa joku nainen viitsi edes vastata viestiin. Ja taas se tapahtui, Vastaukset on maksimissaan kaksi sanaa. Ei mitään kysymyksiä takaisin. Pitääkö sinne mennä etsimään seuraa jos kommunikoinnin taso on tuota luokkaa? Ja profiili suurimmalla osalla tyhjä.

Vähän naiset yritystä edes Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Nettideittailu suomi24 treffit suomi24 treffit sdsdsdasdsadsad Mikä se on että samat naiset on vuodestaan toiseen aina sivuilla? Läskiä piisaa Ehdottaisin että nettideitti palveluista tehtäisiin virallisen valvojan alainen sivusto jossa liian kauan viihtyneet jämä-ämmät karsittaisiin pois heti kättelyssä.

Hieno kokemus taas Pitkästä aikaa joku nainen viitsi edes vastata viestiin. Mulla viides kerta kun tapahtuu näin. Jutellaan puhelimessa lähes päivittäin tunti kaksi useamman viikon ajan, ihan mistä vaan. Tavataan ja kaikki on ok. Juttua riittää, eikä toisen seurassa ole vaivautunut olotila. Tän jälkeen tulee täys hiljaisuus ilman selityksiä. Ei puhelinsoittoa, ei tekstiviestiä ei mitään.

Kun viimein saan toisen puhelimeen, alkaa selityksen tulva. Ei vaan ollut kipinää! Vaan etpä minun kanssani ala edes puhelemaan Ihanko oikeasti joku mies jaksaa lapättää puhelimessa päivittäin tuntikausia: D Vähemmästäkin mielenkiinto lopahtaa ja sitten kun et edes toisilla treffeillä pillua antanut, niin onko tuo enää ihme jos ei mies seuraavaa viikkoa jaksa lässyttää samoja juttuja päivästä toiseen.

Ihan vaan perus viestittelyä ja sitten tapaaminen ja yhteistä yön viettoa.. Eiköhän ala kipinä löytymään. Entäs, jos toinen ei halua viettää öitä, kun vasta sitten, kun ollaan enemmän tutustuttu? Olen tavannut miehen joka ei vielä kahden kuukaudenkaan kuluttu koskenut minuun edes pikkusormella, vaikka nukuttiin samassa sänkysä! Ja ei todellakaan puhuta samoja asioita! Siitähän seuraa yltä "ei ollut kipinää" pidemmän tai lyhyemmän päälle. Mitenkäs se suomalainen nainen nykyisin tässä kohdassa toimii, pitäisi kysyä huvittuneena.

Mitenkäs sitä kipinää aletaan lisäämään? No tuo ei kyllä lupaa kovin hyvää Eikö tullut koskaan tunne, että haisetko sä pahalle vai miks niin kovin inhoaa sinua, että voi hipastakkaan Normaalit ihmiset kuitenkin kaipaa läheisyyttä, mutta jos se sulle ok, niin sähän oot sitten löytäny omasi.

Viides kerta, ei tullut mieleen että kannattaako vuosia tuhlata siihen sitten? Ensin valittavat seksin puutteesta ja ollaan sitten suhteessa jonkin aikaa. Sitten kadotaan ja otetaan uudestaan yhteyttä viikkojen jälkeen. Ehei, ei ole paluuta.

Sitten joku raukka vielä suuttuu, kun ei oteta takaisin. Siinä välissä on vongattu uusia naisia, ja kun ei ole tärpännyt Ei naiset halua eikä ne uskalla tutustua miehiin koska pelkäävät että mies pilaa naisen elämän. Mies voi vaikka viedä pari tuntia naisen päivästä aikaa ja se olisi ihan kamalaa.

Mies voisi vaikka haluta halata naista ja se vasta olisi kamalaa. Mies voisi vaikka haluta naisen kanssa veneilemään mutta se vasta ihan hirveetä olisi mennä ulos miehen kanssa koska joku voi nähdä naisen miehen seurassa.. Mies voisi haluta tehdä ruokaa yhdesä naisen kanssa ja elää sitä arkea mutta se pilaisi naisen arjen ihan kamalasti. Ei sellainen elämä sovi naisille. Totta ei uskallakaan koska mies voi pilata naisen elämän. En vain kestänyt sitä pahoinpitelyä. Tämä kokemus nostaa kyllä kynnystä tutustua miehiin millään tavalla kun kerran on helvetistä pois päässyt.

Tämän jälkeen törmännyt lähinnä kaunispuheisiin valehteleviin hyväksikäyttäjiin tai sen yrittäjiin koska olen minäkin oppinut jo nämä tunnistamaan. Kun pääsisi edes tänne sivuille. Ei onnistu se robottitunnistus sitten millään Tunnistustehtävä voi olla joillekin liian haastava,,,, tai sit ylläpito luulee sua robobobotiksi.

Näytti onnistuvan sulta kuitenkin. Jos kirjaudut niin et tarvi robocop tunnistusta. En ole millään sivuilla deiteissä, vaikka sinkku olenkin. Miehet eivät haluaisi kaltaistani naista, joka on tavallinen, käy töissä, harratsaa juoksua, on normaalipainoinen, viihtyy kotona, laittaisi sen toisen lautasenkin pöytään ainakin viikonloppuisin.

Ei halua seksissäkään outouksia, vaan lähellä oleminen ja jakaminen on se juttu. Tavanomaisuus ei viehätä miehiä, mutta toisaalta en aio muuttaakaan itseäni muuksi.

Minä kyllä haluaisin kaltaisesi naisen. Juuri tuollainen nainen kelpaisi mainiosti. Ja naiset on vaan sosiaalisia verkostoituu keskenään omissaan bestis ympyröissä. Olen etsinyt 3 kuukautta seuraa. Oikeastaan naista on edes kirjoittanut.

Mun mielestä profiilit ovat sopineet yhteenkin todella monen kanssa ja silti eivät kirjoita takaisin, vaikka olen asiallisesti kertonut mitä etsin yms. Jo kolmessa kuukaudessa olet saanut naisen kirjoittelemaan kanssasi! Minulla se ei ole onnistunut kuudessakaan kuukaudessa.

Tee kuten jotkut naiset ja miehet tekee, pyydä jotain toista täyttämään profiilisi niin saatat saada viestejäkin. Älä tapaa kuitenkaan ketään pitkään aikaan ettei paljastuisi se että et ole ollenkaan sanojesi kaltainen olento, kuvasi takia myös älä tapaa ketään ettet jää kiinni 15 vuotta vanhan kuvasi käytöstä.

Viestittelet vain niin saat edes jotain ajankulua.. Kun ei täältä löydy sellaista naista, jota etsin, siksi täytyy odotella.

suomi treffit keskustelu nainen etsii seksiseuraa Jos kirjaudut niin et tarvi robocop tunnistusta. Olen etsinyt 3 kuukautta seuraa. K Jos seksiseuraa, sovi vaan tapaaminen, muuten yritä saada mahdollisimman paljon selville miehestä ennen sitä. Pian sainkin viestin jos toisenkin Olen tavannut muutamia miehiä netissä ja nyt seurustelen onnellisesti miehen kanssa, jonka tapasin netissä.

 1. suomi treffit keskustelu nainen etsii seksiseuraa
  October 2, 2012 at 07:07

  -

 2. suomi treffit keskustelu nainen etsii seksiseuraa
  October 2, 2012 at 19:23

  -

 3. suomi treffit keskustelu nainen etsii seksiseuraa
  October 2, 2012 at 01:49

  -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *