keyboard_arrow_right
Nuru-hieronta Porvoo

Gangbang suomi sinkut

gangbang suomi sinkut

Jos jostain löytäisin tuollaisen naisen, joka olisi noin rohkea ja olisi sen kanssa täysin avoin ja rehellinen kanssani — siinä olisi minulle etsimäni nainen. Minunkin silmissäni itsenäinen, eroottisesti oma-aloitteinen nainen nousee arvossa, oli hän sitten sinkku tai aviossa. Jälkimmäinen tapaus on mielestäni vielä aivan erityisen mielenkiintoinen.

Omalla vaimollani oli menneisyys, josta pitkälle olin tietoinen naimisiin mennessämme. Hän oli opiskelija-aikanaan viettänyt vapaata, seikkailullista elämää ulkomaita myöten. Se on aarre, joka kiihottaa mielikuvitusta.

Aviossa vaimo on sitten ollut uskollinen sekä teoriassa että käsittääkseni käytännössä. Olen sanonut hänelle, että jos eteen sattuisi tilaisuus ja houkutus, en panisi pahakseni, vaikka vaimo kokeilisi ruohoa myös aidan toiselta puolelta.

Mutta vaimo vain naurahtelee, sanoo, ettei hänellä ole sellaiseen tarvetta. Sinkkuna se oli ja on eri juttu. Siihen se on jäänyt - ja melkein sanoisin valitettavasti. Lopettaisin seurustelun, koska näinhän kertoja itseasiassa pyytää tekemään. Itse olen harrastanut ryhmäseksiä erillaisilla kokoonpanoilla vaimoni kanssa ja nämä jutut eivät ole haitanneet ainakaan minun rakkautta vaimoani kohtaan. Mielestäni se mitä teet sinkkuna ei voi vaikuttaa tulevassa suhteessa tai sitten siinä suhteessa on jotain muutakin vialla ja tuo on vaan tekosyy.

Itse en osaisi olla mustasukkainen tai harmissani jos kumppanillani olisi tuollainen kokemus sinkkuajalta tai edes yhdessäolon ajalta jos se on yhteisesti sovittu eikä tapahdu seläntakana. Enemmän mä tuntisin luottamuksen olevan heikoilla jos kumppani ei tuollaista mulle kertoisi.

Eli mielestäni rohkeasti kokeilemaan jos sinusta ihan oikeasti tuntuu siltä, että haluat tuon toteuttaa. Mielestäni asenteesi on hieno ja jos olisin itse hakemassa uutta puolisoa niin juuri tuollaisella asenteella varustetun kumppanin haluaisin uudelleenkin.

Kun itse oman vaimoni sekstailua toisen kanssa ei se koskaan ole ollut vaikeaa ja kiihotun siitö itsekin. Itseasiassa nautin kun nään vaimoni nauttivan. Jos noita miehiä olisi sitten tuo niin ei se sen vaikeampaa olisi ja kiihottaisi takuuvarmasti vielä enemmän jos vaan vaimoni siitä nauttii. Kun joku erikseen korostaa olevansa rehellinen mielipiteissään se yleensä tarkoittaa tunteen ja järjen ristiriitaa. Itse lopettaisin suhteen välittömästi jos kuulisin ämmän tekevän tommosta.

Huora ei ole nainen, vaan saastainen paska, joka saa naamaansa! Mä hakkaan sut jos sä naisia hakkaat.. No itse en kyllä kokisi asiaa mitenkään kiihottavana, vaan vähän outona. Minä tosin en olekaan mikään ryhmäseksi-intoilija, joten moni mies varmaan kokisi asian eri tavalla. En myöskään haluaisi itse osallistua tuollaiseeen tapahtumaan. Minusta tuo fantasia on kyllä sellainen, joka olisi parempi pitää pelkkänä fantasiana. Todellisuus voi olla jotain ihan muuta kuin oma kuvitelma tapahtumasta.

On suuri mahdollisuus, että fantasiasta tulisikin yhtäkkiä painajainen. Tuskin löytäisit tuosta vaan viisi luotettavaa ja tuttua miestä tuohon hommaan, joten käytännössä joutuisit tilanteeseen monen lähes tuntemattoman miehen kanssa. Et pystyisi millään etukäteen päättelemään, miten he itse tapahtuman aikana käyttäytyisivät. Jos tilanne ei tuntuisikaan hyvältä, vaan ahdistavalta, niin et varmaan saisi viittä kiimaista miestä yhtäkkiä lopettamaan touhua.

On siis mahdollisuus, että et pääsisi tilanteesta pois vaikka haluaisitkin. Vaikka ajatus tuntuisi kiihottavalta omassa päässä, siitä voisi oikeasti muodostua tilanne, jossa tuntisit itsesi alistetuksi, hyväksikäytetyksi ja ahdistuneeksi, mutta et voisi tilanteelle mitään.

Voi tietysti olla, että se olisi juuri sitä mistä olet unelmoinutkin. Toivon vain, että käytät järkeäsi ja huomioit riskit. Olen mies ja kokenut myös kaikenlaista mukavaa seksin alalta. Jos sinä ja minä tapaisimme ja kemiat natsaisivat seurusteluun saakka, niin yhtä laillahan minun olisi oltava rehellinen sinulle samantyyppisistä omista ja toteutuneista kokemuksistani.

Siispä voisin kysyäkin, hyväksyisitkö vastaavasti minun historiani vastaavassa tilanteessa, seurustelun alkuvaiheessa? Kertomastasi päätellen uskoisin sinun hyväksyvän sen, eli jos kummallakin olisi oma, samantyyppinen historiansa, niin ainakin itse kokisin sen rikkautena. Luulisin silloin, että kumpaakin yhdistäisi tietty avarakatseisuus ja elämän jaetut kokemukset olisivat aivan touisenlaiset, kuin jos kumpikin olisimme ns.

En saa itseäni puhtaaksi millään, enkä haluakaan, omasta menneisyydestäni, joten ei toisenkaan tarvitsisi näin tehdä. Kysyit sitä, olisiko helpompi katsella tms. Jos oikeat miehet hommaan löytyvät, niin itse vastaan tuohon: Helpommin menisi olla katsomassa, kun naistani nai viisi kuin joku yksinäinen. En ole mustis luonnoltani, mutta jo kiihottavuudeltaan tuo olisi paljon enemmän.

Variaatioita olisi helpompi luoda ja tarvittaessa olisi miesvalikoimaa naiselleni kanssani kimppailuun. Ja miksi ei nainen saisi nauttia moisesta edes kerran elämässään. Seksikumppaneiden historia ei ole mikään suuri..

Eiköhän asenenne ja innokkuus riittäisi Kumpi on tärkeämpi tässä asiassa asenne vai ulkonäkö?? Jos puhuisin itsestäni, myös viimeksimainittu kriteeri täyttyisi varmasti.. Enkä tietenkään tuomitsisi miestä, joka vastaavaa olisi kokenut. Vaikka en itse uskaltaisikaan toteuttaa omaa fantasiaani. Mielestäni asenne on tärkein! Omissa kokemuksissani olen aina aluksi jännittänyt yms. Minun mielestäni sinun kokemustesi lukumäärä kertoo myös itsensä kanssa sinut-luonteesta, eikä mistään ns.

Sala-aikaa, mutta ei tällaisia kokemuksia elämässä liikaa ole Omissa jutuissani olen monasti ensin tavannut naisen ja usein olemme ottaneet koe-erän ihan vaan kahdestaan, jolloin olemme olleet varmoja kemioiden sopivuudesta. Sitten muu porukka useimmiten naisen aviomies mukaan seuraavaan tapaamiseen. Mene paikkaan jossa on koolla paljon ihan tavallisia ihmisiä, tavaratalo, kauppahalli, tms. Kuvittele sitten viittä lähimpänä sinua olevaa suurinpiirtein ikäistäsi miestä kanssasi samaan sänkyyn.

Näet varmasti heissä piirteitä joita inhoat, kaljamahaa, kaljuutta, epäsiisteyttä, mitä missäkin. Huomaat varmaan miten fantasiasi saa arkisemman tunnun, kuvitellut kumppanisi saavat näet oikeat ihmiskasvot itselleen. Toista tätä ihmisten keskellä, ja vertaile oloasi yksin tapahtuvaan fantasiointiin.

Tajuat varmaan jutun idean. Jos et, tulet luultavasti pettymään kerta toisensa jälkeen, todellisuuden iskiessä tajuntaasi, läpi fantasioiden haavemaailman. Vaikka olenkin mies ja kenties juuri sen vuoksi, en ole koskaan ymmärtänyt sitä kuviota jossa miehet nousevat panomiehiksi ja naisista tehdään huoria, jos he lähtevät kokeilemaan jotain normiseksin ulkopuoleta — kuten esim. Fakta on että yksi mies hädin tuskin pystyy pitämään tyytyväisenä ja tarjoamaan hyvää seksiä edes yhdelle naiselle, mutta nainen pystyy hoitamaan vaivattomasti useammankin miehen kerrallaan.

Joskin voimille se varmasti ottaa. Itse olen tullut siihen johtopäätökseen että miehet jotka tuomitsevat aktiivisen naisen, ovat itse sangen epävarmoja omasta libidostaan ja seksuaalisuudestaan, joten he lähtevät korostamaan omaa miehuuttaan painamalla naista mahdollisimman alas.

Puntaroi ja pohdiskele, sillä kokemus saattaa pahimmassa tapauksessa olla todella syvältä — toinen äärilaita on paras kokemus elämässäsi.

Kuten aiemmassa viestissäni kerroin, tapasimme vaimon kanssa harrastaa ryhmäjuttuja ja hän ainakin nautti niistä suuresti — silloin kun meillä oli kolmantena hyvä ja mieluisa kaveri. Pari heikompaakin kokemusta osui kohdalle, mutta heidän kanssa hommaa ei koskaan uusittu. Olen ollut apumiehenä myös muille pariskunnille ja kun luottamus ja yhteisymmärrys on saavutettu, ovat aktit olleet kerrassaan mahtavia.

Kyse on oikeasta kombinaatiosta ja luottamuksesta. En koskaan lähtisi parin kanssa touhuamaan ellen olisi varma parin olevan täysin sinut asian kanssa ja että mustasukkaisuutta ei tule esiintymään. Kuinka sinun kannattaisi edistyä asiassa? Kertomasi mukaan olet sinkku, joten mikä sinua estää hankkimasta paria luotettavaa "fuck buddya" — kaveria jonka kanssa harrastat seksiä ilman sitoutumista.

Keskustele aiheesta heidän kanssa ja jos valo näyttää vihreältä, esittele heidät toisilleen ja ehkä se saattaisi lähteä siitä. Heillä saattaa hyvinkin olla pari luotettavaa kaveria joiden kanssa voitte luoda sen ultimate gang bangin josta uneksit — viikonloppu risteillen tai hotellissa nauttien useamman miehen suosiosta. Hyvien miesten kanssa tulet varmasti nauttimaan saamastasi huomiosta.

Plussaa tulisi sitten siitä että uskaltaisi kertoa asiasta avoimesti. Mitäs se kelleen kuuluu mitä sinkkuna puuhailee ; jos joskus aijot kertoa niin se varmaan jakaa niihin että adjöö ja niihin jolla lahkeessa väpäjää. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Vielä hiukan toisin 2. Kävin muutaman kerran erään avioparin luona ns. Rouva oli selvästi aloitteentekijä ja pukeutui aina hyvin kiihottavasti. Sitten sain s-postiviestin, että rouva halusi yhteen hotelliin peräkkäin kaikki "rakastajansa". Mukana oli kuvia, ja sain ilmoittaa, millaisessa asussa haluan panna häntä. Kaiken piti käydä nopeasti ja minun olla hyvissä ajoin paikalla kännykkä päällä. Aulassa ja baarissa istui kaikenlaisia ihmisiä.

Kun jonkun kännykkä soi ja mies lähti yläkerroksiin, ajattelin että ehkä minä olen seuraava. Ranskalaisin viivoinkin voi naiselle plussia luetella Miks kysyn, no yhteenvetona kesälaitumille säntääville sinkkunaisille tietysti vinkiksi. Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani. Ajattelin siksi tehdä ihan oman keskusteluketjun yhdestä todella mielenkiintoisesta aiheesta. Harmaaritari teki aloituksen tästä nykynaisten kylmyydestä. Aihe oli sen verran mielenkiintoinen, että venyihän mun kommentti taas liian pitkäksi.

Muut sen sijaan kommentoi paljon lyhyemmin. Tämän takia ajattelin tehdä aivan uuden keskusteluketjun, johon sellaiset henkilöt voivat huoletta eksyä, jotka lukevat mielellään pitkiä ja analyyttisia keskusteluja. Voin toki yrittää kommentoida lyhyemminkin ja olen siinä myös joskus onnistunutkin, mutta sitten on asioita, jotka tarvitsevat tai on ainakin mielekäämpää analysoida perusteellisemmin.

Mä näkisin, että molempia tarvitaan. En siis missään tapauksessa myöskään väheksy lyhyitä tiivistettyjä kommenttejakaan. Tosin ne ovat jostain syystä mulle ollut vähän haasteellisempia. Niin siis tuossa mun kommentti tuohon Harmaaritarin aloitukseen. Tässä keskusteluketjussa voidaan siis pohtia yksityiskohtaisesti ja perinpohjaisesti.

Tämän takia laitoinkin tuohon alkuun, kenen aloittama keskusteluketju. Tällä palstalla on havaittavissa omituista ajattelua. Sellaista, että "miehiä on liikaa", ja että "naisista on pulaa". Kyllä sekä miehiä että naisia on sopiva määrä. Ja on selvää, että jotkut miehet ja naiset haluavat olla sinkkuja, koska avioliittoon sitoutumisessa on omat rasitteensa. Jotkut feministit yrittävät jauhaa sellaista höpöjuttua, että "mies haluaa aina iskeä naisen".

Kun sanoo sen jo järkikin, että lähempi tuttavuus voi olla melkoinen rasite. Etsi Toggle navigation Valikko. Tästä nousee kysymys, miten voi ikinä tietää minkälainen historia on naisella.. Otti ja tuota Kertokaapas sinkku miehet, mitä kaikkea naisen tulisi olla, osata ja tehdä jotta teidät saisi ukkokullakseen" narrattua"?

Sosiaalisuuden vaikeudet Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani.

gangbang suomi sinkut

: Gangbang suomi sinkut

Gangbang suomi sinkut Kun joku erikseen korostaa olevansa rehellinen mielipiteissään se yleensä tarkoittaa tunteen ja järjen ristiriitaa. Eiköhän asenenne ja innokkuus riittäisi Olen sanonut hänelle, että jos eteen sattuisi tilaisuus ja houkutus, en panisi pahakseni, vaikka vaimo kokeilisi ruohoa myös aidan toiselta puolelta. Kun sanoo sen jo järkikin, että lähempi tuttavuus voi olla melkoinen rasite. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.
PORNO HENTAL TARJOUSTALO FORSSA Aikanaan soi minunkin kännykkäni. Sala-aikaa, mutta ei tällaisia kokemuksia elämässä liikaa ole Omalla vaimollani oli menneisyys, josta pitkälle olin tietoinen naimisiin mennessämme. Jos seksi pano päiväkahviseuraa, kun alkaisitte seurustelemaan naisen kanssa, joka kertoo toteuttaneensa sinkkuaikana haaveensa seksistä 5 miehen kanssa???? Aluksi vaimoni ei ollut täysillä mukana isossa "panotapahtumassa" vaan seksitteli vain kanssani, sekä tuttavamiehemme kanssa, lisäksi hän otti valokuvia tapahtumista. Olen sanonut hänelle, että jos eteen sattuisi tilaisuus ja houkutus, en panisi pahakseni, vaikka vaimo kokeilisi ruohoa myös aidan toiselta puolelta. Vastaa alkuperäiseen viestiin Mies löysi naisen gangbang-videon http:
MILLAISEN NAISEN MIES HALUAA PORNO TÄHTIÄ 296
Gangbang suomi sinkut Se toistui muutaman kerran ja kaikki oli hyvin eikä mustasukkaisuudesta ollut tietoakaan. Kysyit sitä, olisiko helpompi katsella tms. Kävin muutaman kerran erään avioparin luona ns. Tapasimme vaimoni kanssa erään pariskunnan swingers-tapahtumassa joitakin vuosia sitten. Tämä on nyt toistunut muutaman kerran.
Tarkoituksena oli että olisin järjestänyt hänelle yön kahden miehen kanssa, mutta kuitenkin päädyimme kokeilemaan ensin kahden. Ja jos ette tuntisi näitä aikaisemmin??? Toiset vaan on suvaitsevaisempia ja toiset ei hyväksy välttämättä ollenkaan. Kertokaapas sinkku miehet, mitä kaikkea naisen tulisi olla, osata ja tehdä jotta teidät saisi ukkokullakseen" narrattua"? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Hyviä ja kiinnostavia pointteja sulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *