keyboard_arrow_right
Naiset Sastamala

Sinkkuja netissä pussy

sinkkuja netissä pussy

Vuosien hiljaisuuden jälkeen uuden albumin eka sinkku Pussy ilmestyy Se tulee olemaan 2-raitainen digipack, b-puolella kappale Rammlied. Pian myös Jonas Ã…kerlundin tehtailema video saadaan nähtäväksemme.

Uusi levy ilmestyy lokakuussa, mutta siitä kerromme lisää myöhemmin. Tämä artikkeli on julkaistu tiistaina 1. Voit seurata tämän artikkelin vastauksia RSS 2. Voit kirjoittaa vastauksen , tai lähettää seurantailmoituksen omalta sivustoltasi. Haifisch sinkku ilmestyy Uusi sinkku leviää netissä Uusi, vielä julkaisematon sinkku, Liebe ist für alle da, leviää Mikä on Pussyn mitta? Universalin sivuilta näemme että Pussy ja Rammleid kappaleiden pituudet on Jotenkin vähän kökön näköistä ja ovat vielä väärässä järjestyksessä.

Noilla kaikilla on ihan normaalit kolmikymppisen hoikan naisen rinnat. Tuolta ne näyttävät ilman liivejä, teippejä ja kuvankäsittelyä. Älkää siis ruvetko itkemään, kun saatte tyttöystävän eikä hänen paitansa alle olekaan sitä, mitä te olette netistä ikänne tuijottaneet. Varsinkin vasemman puoleisin nainen on todella ei naisellisen näköinen. Ihan oikeasti vaikka mitä väittäisitte.

Roteva ja mies mäinen runko ja onnettomat lapaset roikkumassa. Ei nuo ole yhtään sen normaalimmat kuin esimerkiksi nämäkään: Rintoja nyt tulee vaan eri näköisinä ja kokoisina. Miksi yleistät, että kaikilla kolmekymppisillä naisilla on tuollaiset, kuten aloittajan kuvassa? Vain lihaviin ja rumiin suomalaisnaisiin tottunut voi tosissaan väittää noita nautoja hoikiksi.

Tuossa on vähän mallia Suomi-lehmille siitä, millainen on normaalin näköinen kaunis mielenosoittajanainen: Rukoilee keskimmäinen, mitä rienaa! Rinnoissa mitään vikaa, mutta nämä ei onnekseen edes omista takkia, jota kääntää, päinvastoin kuin suomalaiset oikealinjaisuuden omaksuneet, varmaan samat prosteivat pussy riotin tuomiota, jotka kiltisti hyväksyivät halla-aho tuomion uskonrauhan rikkomisesta, tosin tuomio lievempi, mutta kyllähän Suomen poliisi kauan blogia tutki, löytyisikö jotain mistä syyttää.

Sitä joko ollaan sitä mieltä että uskonrauhan rikkomista ja rienaamista saa esittää tai sitten ei, ei sitä voi aina tuulessa takkia kääntää ja sanoa, ettätällä kertaa sallin nyt en jne.

Riippuen ketkä ovat milloinkin takana puoltamassa ja myöntäilemässä. Eiku kyseessä on suuri isku patriarkiaaliselle yhteiskunnalle, tytöillä on munaa! Ja koska Venäjällä ollaan vielä samoissa tunnelmissa kuin Suomessa Hannu salaman juhannustanssien aikaan v. Että tälläisia ovat naiset, julkeat sellaiset? Joita ei sovi alentaa normituksiin. Mutta Suomessa samalla tapaa? Kunhanon kivaa olla jotakin vastaa ja toisinaan taas puolesta. Vihreät naiset ry myös nosti syytteen halkaise-ahoa vastaan, mutta se hylättiin, ja kun myöhemmin vslt.

Mutta voihan sitä sitten olla viranomaisten puolella sananvapautta vastaan kun sopii kuvioihin ja sitten toisinaan protestoidaan sananIlmaisun puolesta! Salama sai myös protestiliikkeen aikaan, näin jälkikäteen in aikamoista että kirjan tekstien perusteella tuomio on tullut, mutta kullakin aikakaudella on tahoja, jotka haluaa tarkasti määritellä, mikä juuri nyt on soveliasta.

Ja esivlta myötäilee, ellei sitten halua juurikin Venäjän tapaan ohjailla ja näyttää mitkä on rajat jonka sisällä tulee pysytellä tai muuten. Eipä Suomessa edes uskalleta instansseja vastaan protestoida, kun ajatellaan niiden olevan automaattisesti heidän puolellaan, kun niin saadaan näyttämään, voihan sitä niin luulla. Pussy riotile olisi kohtuullinen tuomio ollut muutaman kuukauden ehdollinen ja työleiri, pysyisivät kirkosta ulkona.

Vaikea sanoa miksi rinnat esillä ja pää piilossa? Noi on,ei ole naisia nähnytkään.. Tunnen suurta myötähäpeää mutta onneksi naamat on peitossa..

Ja itse asiasta,oli niin törkeä teko että joutavat linnassa istua muutaman vuoden. Pienet ne on niillä venäläisillä tai ukrainalaisillakin mutta ovat muuten niin hoikkia ettei se niin haittaa. Jos nuo naiset asettelisi oikeaan järjestykseen niin voisi kuvitella kyse olevan ATM-protestista. Kyllä isot tissit Vastaa alkuperäiseen viestiin Suomen Pussy Riot protestoijilla surkeat rinnat. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Sinkkuja netissä pussy -

Ihan tosissani etsin seuraa. Your email address will not be published. Pienet ne on niillä venäläisillä tai ukrainalaisillakin mutta ovat muuten niin hoikkia ettei se niin haittaa. Rintoja nyt tulee vaan eri näköisinä ja kokoisina. Voit kirjoittaa vastauksentai lähettää seurantailmoituksen omalta sivustoltasi. Voit kirjoittaa vastauksentai lähettää seurantailmoituksen omalta sivustoltasi. Eipä Suomessa edes uskalleta instansseja vastaan protestoida, kun ajatellaan niiden olevan automaattisesti heidän puolellaan, kun niin saadaan näyttämään, voihan sitä niin luulla. Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani. Että tälläisia ovat naiset, julkeat sellaiset? Nykynainen saattaa tosiaan törmätä elämässään ja nettiprofiilissaan useampiin miehiin kuin 50 vuotta sitten olisi törmännyt. Aihe oli sen verran mielenkiintoinen, että venyihän mun kommentti taas liian pitkäksi.

Leipzig Richard Kruspe kitaristi Syntymäpäivä: Wittenberg Paul Landers kitaristi Syntymäpäivä: Berliini Oliver Riedel basisti Syntymäpäivä: Berliini Christoph Schneider rumpali Syntymäpäivä: Reprinting without permission not allowed. All the information presented are for personnal usage and educative purposes only. If you see any copyright infringement, let us know immediately.

Muut sen sijaan kommentoi paljon lyhyemmin. Tämän takia ajattelin tehdä aivan uuden keskusteluketjun, johon sellaiset henkilöt voivat huoletta eksyä, jotka lukevat mielellään pitkiä ja analyyttisia keskusteluja.

Voin toki yrittää kommentoida lyhyemminkin ja olen siinä myös joskus onnistunutkin, mutta sitten on asioita, jotka tarvitsevat tai on ainakin mielekäämpää analysoida perusteellisemmin. Mä näkisin, että molempia tarvitaan. En siis missään tapauksessa myöskään väheksy lyhyitä tiivistettyjä kommenttejakaan. Tosin ne ovat jostain syystä mulle ollut vähän haasteellisempia. Niin siis tuossa mun kommentti tuohon Harmaaritarin aloitukseen. Tässä keskusteluketjussa voidaan siis pohtia yksityiskohtaisesti ja perinpohjaisesti.

Tämän takia laitoinkin tuohon alkuun, kenen aloittama keskusteluketju. Tällä palstalla on havaittavissa omituista ajattelua. Sellaista, että "miehiä on liikaa", ja että "naisista on pulaa". Kyllä sekä miehiä että naisia on sopiva määrä. Ja on selvää, että jotkut miehet ja naiset haluavat olla sinkkuja, koska avioliittoon sitoutumisessa on omat rasitteensa.

Jotkut feministit yrittävät jauhaa sellaista höpöjuttua, että "mies haluaa aina iskeä naisen". Kun sanoo sen jo järkikin, että lähempi tuttavuus voi olla melkoinen rasite. Etsi Toggle navigation Valikko. Otti ja tuota Kertokaapas sinkku miehet, mitä kaikkea naisen tulisi olla, osata ja tehdä jotta teidät saisi ukkokullakseen" narrattua"?

Sosiaalisuuden vaikeudet Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani. Siksi kai ovat peittäneet kasvonsa. Hyi helvetti, ovatko miehiä vai naisia? Joilta NL vei Karjalan? Jos niin on niin ihan rohkea protesti ja propsit mummoille! Oliskohan naisten jo aika keksiä jotain uutta,paljaat rinnat on aika kulahtanu juttu jo,lähinnä hävettää,säälittää ja pierettää.

Jotenkin vähän kökön näköistä ja ovat vielä väärässä järjestyksessä. Noilla kaikilla on ihan normaalit kolmikymppisen hoikan naisen rinnat. Your email address will not be published. Skip to content Mies, 37 vuotta, Sinkku, Uusimaa. Ihan tosissani etsin seuraa.

En kait minä täällä ihan huviksenikaan ole olen kiinnostunut historiasta, tiedonnälkääni Mies, 62 vuotta, Sinkku, Etelä-Pohjanmaa. Ei kuvausta Mykkäkouluista en innostu. Vapaa ajallani teen usein käsitöitä. Lapseni ovat jo "isoja" eivätkä liiemmin tarvitse. Jos olet sinkku, haluat löytää elämänkumppanin ja olet kiinnostunut ihmisen kokonaiskuvasta pelkän ulkokuoren sijaan, on täysin kotimainen vse Palvelu on perustettu jo vuonna Älä kulje onnesi ohi vaan hyppää mukaan ja löydä unelmiesi kumppani Liity nyt!

Kuvakkeen Deitissä voit selata ja lisätä deitti-ilmoituksia ilmaiseksi!

sinkkuja netissä pussy

  1. sinkkuja netissä pussy
    October 2, 2012 at 14:32

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *