keyboard_arrow_right
Naiset Ähtäri

Pizzataxi korso jyväskylä

pizzataxi korso jyväskylä

Selvä Käytämme evästeitä tilauspalvelumme toteuttamiseksi sekä helpottamaan palvelun käyttöä. Sivusto vaatii toimiakseen JavaScript-tuen. Ole hyvä ja ota JavaScript käyttöön selaimesi asetuksista. Hae toimitusosoitteella tai kaupungillasi. Parhaat ravintolat kaupungissa Jyväskylä, nopea ruoan kotiinkuljetus.

Ravintola Ali Baba Yliopistonkatu 21, Jyväskylä. Mamma Mia 1 Voionmaankatu 34, Jyväskylä. Pizzeria Heli Nevakatu 1, Jyväskylä. Sirius Pizzeria Keltinmäentie 23, Jyväskylä. Pizzeria Femin Pupuhuhdantie 4, Jyväskylä. Milano Kauppakuja 3 A, Jyväskylä. Pizzeria Rosief Polttolinja 1, Jyväskylä. Ravintola Pizzeria Best Schaumanin puistotie 10, Jyväskylä. Ravintola Big Bang Sepänkatu 14, Jyväskylä.

Fast Pizzeria Jyväsentie 1, Jyväskylä. Pizzeria Ravintola Herkku Kauppakatu 11, Jyväskylä. Pizzeria Prosco Väinönkatu 28, Jyväskylä. Pizzeria Karoliina Olavintie 1, Jyväskylä. Pizzeria La Rose Polttolinja 7 d, Jyväskylä. Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Jotkut arvostelijat antavat korkeampia tai matalampia arvosanoja koska haluavat vaikuttaa keskiarvoon enemmän kuin muut ja joskus ravintolalla on vain yksittäinen huono päivä.

Olisimme varmaan voineet antaa kaiken tämän olla ilman että kukaan olisi valittanut mitään, mutta meitä asia jäi vaivaamaan. Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi.

Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä vaikka se olisikin melko vaikeaa emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan. Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut.

Järjestelmä on siis reiluin mahdollinen ja uskommekin että parhaat ravintolat -lista antaa nyt myös monta arvostelua saaneille ravintoloille reilun mahdollisuuden. Oma profiili Muokkaa profiilia Kirjaudu ulos. Arvostele ravintola Muokkaa tietoja Tämä on minun ravintolani. Profiilissani näytetään hallintaan ottamani ravintolat. Syötä oheiseen kenttään ravintolan y-tunnus ja klikkaa Vahvistan-painiketta.

Tiedot Arvostelut Sijainti Vaihtoehtoisia ravintoloita Ilmoita virheellisistä tiedoista. Arvostelut 3 Arvostele ravintola Yli 2 vuotta vanhat arvostelut Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin. Yhteisö Fanit 0 Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen. Maakotkantie 12 , Vantaa - Reitti http: Miten ravintoloiden arvosanat lasketaan? Lapsiystävällinen Ei En tiedä Kyllä.

Kasvisruokaa Ei En tiedä Kyllä.

Pizzeria Rosief Polttolinja 1, Jyväskylä. Ravintola Pizzeria Best Schaumanin puistotie 10, Jyväskylä. Ravintola Big Bang Sepänkatu 14, Jyväskylä. Fast Pizzeria Jyväsentie 1, Jyväskylä.

Pizzeria Ravintola Herkku Kauppakatu 11, Jyväskylä. Pizzeria Prosco Väinönkatu 28, Jyväskylä. Pizzeria Karoliina Olavintie 1, Jyväskylä. Pizzeria La Rose Polttolinja 7 d, Jyväskylä. Eeden Pizzeria Runkotie 2, Jyväskylä.

Ararat Ravintola-pizzeria Kypärätie 24, Jyväskylä. Pizzeria Darja Vaajakoskentie 52, Jyväskylä. Pizzeria Maria Kauppakatu 8, Jyväskylä.

Pasargad Väinönkatu 30, Jyväskylä. ScanBurger Jyväskylä Sepänkatu 5, Jyväskylä. Pizza Hurtti Keskikatu 20, Jyväskylä. Bar Ravintola Shiraz Kauppakatu 11, Jyväskylä. Valkoinen Ruusu Väinönkatu 28, Jyväskylä. Ruokapalvelu Cantine Agape Kankitie 14, Jyväskylä. Ravintola Pizzeria Aria Vaajakoskentie d 5, Jyväskylä. Tunnuksen voi jakaa muiden työntekijöiden kanssa, mikäli en ehdi itse päivittää tietoja.

Tarvitsemme Y-tunnuksen ravintolan omistavan yrityksen tunnistamiseksi. Ravintolan haltuunotto on täysin ilmaista. Ennen oli älyttömän hyvät kebapit. Lienee käynyt yrittäjänvaihdos, mutta nyt en suosittelisi kuin pahimmalle vihamiehelleni. Ja hygieniatasossakin olisi rutkasti parantamisen varaa, peilin kautta näkee, mitä keittiössä tapahtuu, ja kebap lämmitettiin mikrossa Ihan ok perustason pizzat. Tilasin kerran pizzan kotiin, pizzakuski oli heittänyt lähtiessään jonkun rypistetyn tilauslistan pihalleni.

Pizzani tilaan jatkossa muualta, odotan elintarvikkeiden kanssa työskenteleviltä vähän tasokkaampaa siisteyskäsitystä. Ei pysty syömään kunnolla käsin, kun on niin vetelä ja löllö, että valuu täytteet ja nesteet. Ajan myöten huomasimme kuitenkin ettei tämä ole reilua niitä ravintoloita kohtaan, joilla on monta yli 20 arvostelua.

Vaikka ravintola olisi kuinka hyvä tahansa, sen keskiarvo alkoi aina laskea kun arvosteluja tuli enemmän kun taas ravintolat joilla oli hieman vähemmän arvosteluja pärjäsivät paremmin. Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Jotkut arvostelijat antavat korkeampia tai matalampia arvosanoja koska haluavat vaikuttaa keskiarvoon enemmän kuin muut ja joskus ravintolalla on vain yksittäinen huono päivä.

Olisimme varmaan voineet antaa kaiken tämän olla ilman että kukaan olisi valittanut mitään, mutta meitä asia jäi vaivaamaan. Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi. Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä vaikka se olisikin melko vaikeaa emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan.

Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut.

Pizzataxi korso jyväskylä -

Tarvitsemme Y-tunnuksen ravintolan omistavan yrityksen tunnistamiseksi. Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä vaikka se olisikin melko vaikeaa emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan. Pizzeria Femin Pupuhuhdantie 4, Jyväskylä. Syötä oheiseen kenttään ravintolan y-tunnus ja klikkaa Vahvistan-painiketta. Sirius Pizzeria Keltinmäentie 23, Jyväskylä. Pizzeria La Rose Polttolinja 7 d, Jyväskylä. Ja hygieniatasossakin olisi rutkasti parantamisen varaa, peilin kautta näkee, mitä keittiössä tapahtuu, ja kebap lämmitettiin mikrossa

 1. pizzataxi korso jyväskylä
  October 2, 2012 at 07:21

  -

 2. pizzataxi korso jyväskylä
  October 2, 2012 at 18:06

  -

 3. pizzataxi korso jyväskylä
  October 2, 2012 at 18:14

  -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *