keyboard_arrow_right
Escort-puhelinnumero Turku

Pillua naapurilta

pillua naapurilta

No ei kai, ei se mitään. Sä teet noilla käsillä kaikkea itse. Useimmat miehet on laiskoja ja menee läpi siitä, mistä aita on matalin. Johannan puheet panivat pääni pyörälle ja kullini jatkoi kasvamistaan housuissani.

Olin niin kiihottunut, etten osannut olla enää hermostunut. Johanna tuli taakseni ja upotti kätensä kylpytakin sisään. Tunsin hänen hengityksensä niskassani ja lievää kipua rinnassani, kun hän vaativin liikkein miltei repi ja tunnusteli rintakarvojani.

Johanna jatkoi kiskomista ja jouduin hieman voihkaisemaan kivusta. Tilannetajuni oli sumentunut ja nautin vain tilanteesta. Tunsin hänen kielensä niskassani ja kiihtyneet hengityksensä korvassani.

Lämpimän märät suudelmat täyttivät niskani aina korville asti. Tunsin outoa nautintoa, kun hän suuteli korvalehteäni. Samalla hänen kätensä otteet heltyivät ja seikkailivat nyt miltei etumukseni päällä. Pehmeä kämmenselkä hiveli kulliani housujeni päältä sattumanvaraisin vedoin. Olisin voinut räjähtää siihen paikkaan. Halusin tuota naista, naapuriani, enemmän kuin mitään. Johannan määrätietoiset kädenliikkeet jättivät etumukseni rauhaan ja siirtyivät hartioilleni.

Johanna aloitti hieromisen, mutta se ei tuntunut tavanomaiselta vaan erittäin kiihottavalta. Kädet sivelivät kaulaa, leukaani ja hellästi huuliani. Halusin suudella Johannaa, mutta hän ei halunnut antaa tilaisuutta, vaan jatkoi hellää kiusaamistani. Kylpytakkini siirtyi hieman syrjään ja huokaisin, kun tunsin kaksi kovaa nänniä hartioillani. Nännit hieroivat selkääni hellästi liikkuen.

Yritin katsoa Johannaa, mutta kuulin vain käskevän hymähdyksen kiellon merkiksi. Tällaista hoitoa en koskaan ollutkaan vielä saanut. Vihdoin Johanna kääntyi eteeni katsoen minua syvälle silmiini. Pystyin aistimaan muutakin kuin selkeää himoa. Hän hymyili onnellisesti, kun huulemme kohtasivat vihdoin. Suutelimme hellänkiihkeästi unohtaen muun maailman ulkopuolelle. Niin monta kertaa olin miettinyt, miltä se tuntuisi ja nyt se oli totisinta totta. Suudelmat muuttuivat himokkaiksi, märiksi suudelmiksi.

Hän puri hellästi alahuultani, imi kieltäni ja samalla minusta tuntui siltä, ettei hän saanut tarpeekseen. Nostin Johannan syliini ja suudelmien täyttelemänä kannoin hänet sohvalle. Vuorollani suutelin hellästi kaulaa, hartioita ja purin hellästi korvasta. Kuulin pienen voihkaisun mielihyväntunteen saattelemana.

Hän nousi eteeni seisomaan, aukaisi aamutakkinsa vyön ja hitaasti valuttaen poisti aamutakkinsa ensiksi toiselta hartialtaan ja sitten toiselta. Näin vihdoin nuo muodokkaat rinnat, jotka olivat terhakkaan pystyssä. Ne näyttivät aivan täydellisiltä kokonsa ja muotonsa puolesta.

Pienet tummat nännipihat levisivät kovaksi jäykistyneiden nännien ympärillä. Johanna suuteli toista nänniään hieman taivuttaen rintaa suuhunsa. Etumukseni oli niin koholla, ettei jäänyt epäselväksi, kuinka paljon nautin esityksestä. Lähes tunsin Johannan katseen vartalollani ja kullissani.

Hitaasti Johanna vei sormensa pikkuhousuilleen tehden pari pyöräyttävää liikettä niiden päällä. Nopeasti käsi löysi housujen sisään ja miltei kuulin, kuinka märkä pillu imaisi kaksi sormea sisäänsä. Hänen päänsä taipui hieman taaksepäin ja hän sulki silmänsä, kun samalla pillu sai tuntea vaativien sormien hyväilyn.

Johannalta pääsi syvä huokaus ja hän avasi silmänsä. Pian kaksi sormea oli huulillani enkä voinut olla ottamatta niitä suuhuni. Ihana pillun kiimainen maku huumasi pääni.

Merkiksi imin voimakkaasti sormet puhtaiksi. Johanna asettui polvilleen eteeni. Kaunis pyöreä peppu oli pystyssä edessäni vain pienen kankaanpalan peittäessä kaikkein pyhimmän.

Johanna alkoi hyväillä sormillaan kosteaa vakoansa housujen lomasta. Hänen tahtinsa kiihtyi ja hän haukkoi henkeään huohottaen. Sormien liike tiivistyi yhä voimakkaammaksi litinäksi ja parkaisun saattelemana Johanna antoi itselleen räjähtävän orgasmin. Tuo rietas naapurini siirtyi silmiini katsoen eteeni vetäen vaativasti housuni pois.

Sykkivää kulliani peitti enää alushousut, jotka olivat venyneet aivan äärimmilleen. Sain muutaman suudelman housujen päälle sekä reisilleni. Hampailla housuihini tarttuen hän repi ne nilkkoihin.

Suonikas, odottava kullini heilahti tytön eteen. Muutama tippa kirkasta kiimaa kiilteli terskani päällä. Laitoin silmäni kiinni ja nojasin päälläni sohvaan. Antauduin täysin hänen armoilleen. Tunsin Johannan huulien koskevan kiveksiäni. Nopealla liikkeellä hänen kielensä miltei lipaisi peppuani, kun kieli vaelsi kullini vartta pitkin hitaasti aina terskalleni asti. Kieli tottuneesti nuolaisi terskan päälle tirskahtelemat nesteet.

Käsi liikutti esinahkani alas ja täyteläiset huulet painautuivat tiukasti sykkivän elimeni ympärille. Tunsin, kuinka hampaat hellästi puristivat terskan alta paisunutta elintäni. En voinut muuta kuin huokaista syvään. Avasin silmäni ja katsoin Johannaan tyytyväisenä. Hän loi minulle viekkaan hymyn ja aloitti vaativammin imeä kulliani.

Hitaasti se upposi aivan tuon kaunokaisen suun pohjaan asti. Hetken pidettyään hän päästi kullini suustaan ja näin, kuinka se valui kuolaa ympäriinsä.

Kaikki tuntui niin riettaalta. Tyttö ei tuntunut saavan sitä tarpeeksi, vaan kerta toisensa jälkeen hän miltei tukki hengityksensä ottamalla sen yhä uudestaan syvemmälle ja syvemmälle. Johanna oli taitava ja hän tiesi, mistä mies nauttii. Kullini oli yltä päältä märkä Johannan syljestä. Hänen silmistään valui hieman onnellisia kyyneliä, sillä kullini oli melkein salvannut hänen hengityksensä ajoin. Kiimainen suuseksi rauhoittui hieman ja hän liikutti rajusti esinahkaani käsillään.

En missään nimessä halunnut vielä laueta. Silitin Johannan päätä ja otin hellästi hänen leuastaan kiinni vetäen merkiksi häntä itseäni kohden. Johanna nousi syliini ja liimasi huulensa suulleni. Tunsin oman kullini maun suussani. Se oli jotenkin niin rietasta. Suutelimme jälleen kiimaisesti, kunnes lähes heittämällä taivutin hänet selälleen sohvalle. Minun oli aika maistaa tuota kiimaista naista. Pelkkä ajatus sai kiihkoni kasvamaan taivaisiin.

Rakastin nuolla märkää pillua, rakastin sen makua. Olisin voinut ahmia sitä lähes loputtomiin. Hitaasti suudellen siirryin Johannan vartalon tutkimusretkelle. Suutelin hartioita ja hitain varmoin liikkein siirryin hänen rinnoilleen.

Ne olivat aivan sileät, iho oli ihanan pehmeää. Lieviä nautinnon huokaisuja kuului hänen suustaan, kun otin nännin hampaideni väliin ja purin sitä hellästi. Nuolin ja imin rintoja samalla hellästi kädellä puristaen. Johanna liikkui allani myötäillen varpaista päähän asti kulkevia nautinnon väreitään. Hän tarttui päähäni kiinni ja merkiksi työnsi päätäni kohti haarojaan.

Saavuin häpykummulle ja vieno kiimasta märän pillun tuoksu saavutti nenäni. Se oli kuin huumetta. Suutelin Johannan sisäreisiä käyden välillä aivan pillunsuulla. Ohut kangas esti kuitenkin vielä lähemmän kontaktin. Tartuin suullani pikkuhousuihin ja vedin niitä alaspäin. Alta paljastui sievä tupsu vaaleaa karvaa. Suutelin häpykumpua ja vedin nyt nopeasti malttamattomana housut hänen päältään.

Kiimainen pillu oli edessäni odottaen märkää käsittelyä. Johanna oli pitänyt huolta karvoituksestaan. Hän oli muuten aivan sileä posliini lukuun ottamatta tuota pientä tupsua. Sievä pillu avautui edessäni, kun hän avasi jalkojaan. Hieman ulkonevat, punertavat turvonneet häpyhuulet tihkuivat kiimasta. Muutama tippa kirkasta nestettä valui mantelin väriselle peppureiälle. Klitoris näkyi selvästi ja oli tullut kuorestaan ulos kiimaisena odottamaan tulevaa. Asetin kieleni klitorikselle ja pyörähdyksen omaisin liikkein hellästi aloitin hyväilyn.

Johanna vaikeroi allani tyytyväisenä. Kieleni pyöritteli klitorista ja nuolin valuvia pillunnesteitä sen ympäriltä. Otin häpyhuulen huulteni väliin ja imin hellästi. Nuolin kummaltakin puolelta välillä hieman painaen kielelläni. Vihdoin työnsin kieleni pillun sisään ja tunsin, kuinka se sykki odottaen. Yhä märempi ja kuumempi iho sykki kieltäni vasten. Johanna ynisi ja työnsi päätäni, jotta saisi kieleni syvemmälle pyhimpäänsä.

Nussin häntä kielelläni välillä imaisten kosteutta. Nopeilla kielenliikkeillä nuolin pillun poimuja ja välillä keskityin klitorikseen.

Tunsin itseni aivan räjähdysalttiiksi. Kullini valui kiimaa ja vaati päästä sisään, mutta päätin vielä malttaa. Johannan nautinnon huudot raikuivat. Päätin hieman lisätä kierroksia ja sormeni löysivät tiensä pillunsuulle. Otin varovasti kosteutta ja pyöritin sormella klitorista.

Se sai Johannan hulluksi. Hän vääntelehti käsittelyssäni ja vaati huutamalla lisää. Työnsin varovasti kaksi sormea pilluun. Samalla leikitellessäni kielellä klitoriksella hyväilin häntä sormillani.

Sormissani tuntui pieni ryhmyinen alue ja aloin hellästi hieroa sitä samalla painaen. Jatkoin hyväilyä ja hiljensin tahtiani hieman. Annoin Johannan maistaa omaa kiimansa.

Hän nuoli sormeni puhtaiksi ja lopuksi kostutti ne syljellään. Olin yllättynyt, sillä moni tyttö ei tällaiseen olisi halunnut. Hieroin märkää keskisormeani pepulle pyörivin liikkein ja aloin hitaasti työntää sitä sisään. Samalla työnsin etusormen jo touhuun tottuneeseen pilluun.

Lopulta peppu antoi periksi ja sormi työntyi sisään. Johanna päästi vapauttavan huokaisun. Aloin liikuttaa sormiani edestakaisin varovasti. Kireä peppureikä supisteli keskisormeani puristaen. Liike nopeutui koko ajan ja se sai Johannan liikkumaan kiimaisesta nautinnosta.

Kuulin, kuinka hän vaikeroi. Lopulta tein liikettä niin nopeasti kuin vain pystyin. Tunsin pillun supistelevan sormeni ympärillä ja peppu puristui pidemmän oloisin liikkein sormeani vasten. Muutin hyväilyn nopeaksi tärinäksi.

Vapautuneen parkaisun saattelemana kaunokainen tärisi ja hänen kehonsa teki kouristuksen omaisia liikkeitä. Hän tuli toistamiseen räjähdysmäisesti. Tällä kertaa minun ansiostani. Katsoin, kuinka tyydytetyltä ja onnelliselta hän näyttikään. Tyydytetty pillu oli edelleen märkänä ja peppureikä oli hieman avautunut rajusta sormileikistä.

Näky oli erittäin rietas ja kiihottava. Tunsin palavaa halua kullissani. Johanna nousi ylös komentaen minut istumaan. Istuuduin mukavaan asentoon samalla hyväillen kulliani. Sen suonet olivat turvonneet täydestä verimäärästä ja se näytti kieltämättä hyvälle. Johanna kurottui kulliani päin ja vaaleat hiukset kutittivat alavatsaani, kun hän hellästi tiputti kosteuttavaa sylkeä terskani päälle.

Lopulta Johanna nousi syliini kasvot minuun päin. Hän tarttui varmalla otteella kalustani ohjaten sen märän vakonsa huulille. Hiljaa alaspäin liikkuen terskani kosketti ensimmäistä kertaa naapurin kaunokaisen pyhää aarretta.

Pillu otti tottunein ottein kullini pohjaan asti. Johanna oli sopivan kireä. Pillun seinämät puristuivat kullini ympärille ja lämmin, märkä iho hyväili jokaista kaluni kohtaa. Johannan kädet kietoutuivat hellästi halausotteeseen ja hän aloitti hitaasti edestakaisen liikkeen. Mikset sä oo nainu mua aikaisemmin? Tää tuntuu vaan nyt niin oikealta. Ratsastus muuttui nopeammaksi ja koko kullini kimalteli Johannan pillun nesteistä.

Hänen rintansa heiluivat tasaisen tahdin mukaan naamani edessä ja tartuin suullani vuorotellen kumpaankin nänniin. Johanna kiihdytti vauhtiaan ja äänteli kiimansa kourissa. Tunsin oman kiihkoni kohoavan ja tunsin miltei olevani lopun alkukuopissa. Kuin sanattomalla sopimuksella hän hidasti tahtia ja nousi pois päältäni. Sanoin sillon että ei mitään kiirettä, kunhan ennen lumentuloo saan sen ikkunan. Nyt avauduin tuossa pihalla lumitöitä tehdessä herralle muutamalla kauniisti valitulla sanalla.

Mä en varmaan enään oo niin pillu: Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Mrs Shillelagh Aktiivinen jäsen. Mä olen oppinut jo lapsena olemaan päästämättä ketään suurinpiirtein väkisin sisään. Mrs Shillelagh , No ei sullakaan ihan täysillä mene jutuistasi päätellen. Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus.

Pillua naapurilta -

Painoin suuren kullini hänen häpyhuulilleen, enkä meinannut saada aisaani ensin uppoamaan hänen pienehköön pilluunsa, mutta syljin kortsuun ja tungin kulliani edestakaisin nytkyttäen koko ajan syvemmälle. Pelkkä ajatus sai kiihkoni kasvamaan taivaisiin. Kullini varsi kimalteli jälleen Johannan nesteistä. pillua naapurilta Samaan aikaan Johanna veti sauvan pois pepustaan ja näin auki ammottavan ryppyisen reiän edessäni, pillua naapurilta. Siirryin hänen taakseen ja avasin uteliaana liukastusvoiteen. Päätin hieman lisätä kierroksia ja sormeni löysivät tiensä pillunsuulle. Kuitenkin halusin katsoa ja odottaa, mitä hän keksisi kiusoitellakseen minua. Olin varmaan vuotias, kun naapurin leskirouva pyysi koulun jälkeen kahville.

Pyysin häntä ulos, ja asia johti toiseen. Menetin poikuuteni hänen kanssaan kesäisenä. Salasuhde jatkui muutaman kuukauden ajan, mutta hän lopetti suhteen, kun jäimme melkein kiinni rysän päältä. Muistelen asiaa edelleen lämmöllä, vaikka suhde loppuikin lyhyeen.

Hiljaa peiton alla omassa huoneessa. Hankalaa ja kiusallista, eikä oikein onnistunut lainkaan. Mitäpä siitä sanomaan sen enempää. Nykyinen vaimoni, silloinen tyttöystäväni riiteli jostain äitinsä kanssa. Tyttöystäväni lähti ulos ovet paukkuen, ja totta kai minä perässä. Lähdimme käsi kädessä kävelemään kylätietä. Jäimme istumaan heinäladon kynnykselle. Hetken kuluttua alkoi sataa, ja sitten olimmekin jo ladon sisällä. Hupsista, siellä heinäladossa menetin poikuuteni ja nykyinen vaimoni neitsyytensä.

Rakkaus ja seksi -artikkelit kysymystä seksistä. Rakkaus ja seksi Rakkaus ja seksi -artikkelit. Moni tarina sisälsi kesäyön, vanhemman naisen tai kaikkia niitä.

Vaimoni kertoi että kiima oli niin valtava että pillu oli niin märkä että valui eritteet kun sovitteli eka kerralla kyrpää pillun huulille ja kun oli painanut sisään oli lauennut heti. Ja oli antanut vielä uudestaan. Jolloin oli nussinut pitkään ja vaimokin oli saanut orgasmin. Oli ollut eka orgasmi vaimolleni mikä oli nussimalla saatu.

Sen vuoksi muistaa tapauksen. Olen nähnyt kymmeniä kertoja kun naapurin tyttö nuolettaa pilluaan koiralla. Oli varmaan alle koulu ikäinen kun näin eka kerran. Naapurin tyttö , Minä aloin koulupoikana himoita naapurin komeaa emäntää.

Katselin aina varsinkin kesällä kun hän liikkui ohut kulunut kesäleninki yllään. Meillä oli yhteinen maitolaituri , minun tehtävä oli tuoda kesällä maitotonkat maitokopille. Taas naapurista emäntä oli maitoa kärräämässä. Aina sain olla hänelle kaverina isoja pystöjä laiturille nostamassa. Aina hän oli minulle mukava ja jutteli kuin aikaihmiselle.

Kerran sitten kävi niin että siinä maitoauton tulon aikoihin nousi taivaalle synkkä ukkos- pilvi. Meillähän oli sateensuoja kun menimme maitokoppiin sadetta pitämään.

Koppi oli melko ahdas , lisäksi siellä oli tyhjät maitopystöt. Seisoimme molemmat siellä sisällä sateen loppumista odottaen. Sade tuntui vaan yltyvän. Mikäpä meidän oli siellä ollessa. Emäntä oli vähän allta nelikymppinen, verevä , tummahiuksinen nainen.

Siinä sateen kestäessä sitten halasin emäntää , minä 13 vuotias nulikka. Sain vastaukseksi ihanan suukon häneltä. Vaikka hän tuoksui vähän navetalle , ei se haitannut yhtään. Kuiskasin hänelle; Haluaisin kanssasi joskus saunaan. Niinkö , hän vastasi. Tule huomen- na hänelle kaveriksi mattopyykille heidän rantasaunalle. Tulen mielelläni maitoreissun jäkeen , odota siellä. Menin kuten sovittiin, hän oli siellä lämmittämässä vettä , Oli tosi kuuma päivä, hän oli bikinit yllään siellä.

Komea näky , en ollut häntä niin vähissä vaatteissa ennen nähnytkään. Emäntä kehoitti minuakin vähentämään vaatteita. Minäkin olin sitten uikkarit ainoana verhonani. Siinä me pesimme mattoja ahkerasti. Hänellä oli kahviakin mukana.

Katselin siinä hänen upeaa vartaloa koko ajan. Saimme urakan valmiiksi , hän sanoi ; Tule tänne saunaan. Vähän kyllä hölmistyin , täytyy myöntää. Hän oli lämmittänyt myös saunan lämpimäksi. Nyt poju kylvetään tällaisen työn päätteeksi. Eikä hän ollenkaan salaillut paikkojaan.

Hän jopa halusi pestä minut kokonaan. Pojun kikkelihän taitaa tykätä saunomisesta. Ei me vielä silloin menty sen pitemmälle. Hän sanoi että olen vielä niin nuori , mutta on ihanaa kun sinuä olet naisista noin kiinnostunut. Kyllä sinä saat mennä pitemmällekin kunhan menee aikaa muutama vuosi , voidaan me ssaunoa yhdessä milloin on siihen tilaisuus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *