keyboard_arrow_right
Escort-puhelinnumero Seinäjoki

Nainen etsii seksiseuraa suomi keskustelu

nainen etsii seksiseuraa suomi keskustelu

Mitä se muille ihmisille kuuluu minkä ikäisen miehen kanssa haluan olla? Teen muutenkin nykyään elämässäni juuri niin kuin parhaaksi näen, enkä niin kuin toisten mielestä pitäisi tehdä.

Tietysti niin, ettei tarkoituksella loukkaa ketään eikä muutenkaan tee pahaa kenellekään. Nuoret miehet vonkaavat seksiä jatkuvasti. Ja toisaalta,aivan varmasti naiset tietävät mitä nuoret miehet haluavat. Ja jos ottavat vastaan,niin mikä ettei. Miksei yhtä lailla vanhemmat naiset voi nauttia nuoresta miehestä,niin kuin vanhemmat miehet nuorista naisista. Olisiko tämä sitä tasa-arvoa myös: Itseäni ei totta puhuen kyl kiinnosta Laitan yleensä viestiä etten lapsiin sekaannu.

Ja ei niin kauheesti se seksi ainakaan minulla ole hakusessa. Eiköhän ne miehet ennemmin vonkaile nuoria naisia. Itse lopetin chatissa käynnit osaksi nuorten miesten jatkuvan vonkailun vuoksi. Alkoi jotenkin tympiä koko homma. En ole kiinnostunut nuorista miehistä siinä mielessä. Toisaalta petyin siihen että ikäiseni miehet joita tapasin näissä merkeissä olivat lähes kaikki ennen aikojaan ukkoutuneita.

Kymmentä vuotta nuoremmissakin oli näitä "varhaisvanhoja". Totta, suomalaismies on iso sika!!!!!!!!!!!!!!! Kyllähän noita vanhempii naisii panee pahimmassa puutteessa ja ei tarvitse turhia lirkutella kun on helppoja nakkeja mutta ei näitten naisten taidot ole kummoisempia monesti kuin ovat lahnoja! Mihinkään julkisille paikoille en kyllä mene näitten vanhempien kanssa!

Eikä kuvittele pitempiaikaisia suhteita kun ovat sen synnyttämisiänkin ohittaneet! Tiesitkö idiootti että elämässä on niin paljon muutakin kuin nussiminen. Ite asias aika hiton paljon parempia asioita. Tälläki palstalla tuntuu kaikille olevan pääasia paneminen. Se on säälittävää ja tyhjää. Kai nyt aikuisella ihmisellä luulis hieman enemmän olevan korvien välisää ajatusta ja elämäniloa kaikenlaiseen puuhailuun. Siis muuhunkin kuin piparinsa tai ulkkunsa jakamiseen jokaisella vastaantulevalle.

Yäk miten voitte elää itsenne kanssa tai katsoa itseänne peiliin? Suhde, jossa mies on paljon vanhempi kuin nainen on koominen Suhde, jossa nainen on paljon vanhempi kuin mies on traaginen. Ne on niin jänniä nämä 50 naiset kun ovat niin nuorekkaita kun totuus on se että ovat olleet sen 20v sitten nuorekkaita! Minuunkin on ottanut useampi yli 50 ja hakee 10v nuorempia ja kun ihan kohteliaisuus syistä olen vastannut niin ihmetelleet kun ole vastannut kun heille ei edes yleensä vastata!

Minkäs takia yli 50 v eivät saisi hakea pelkästään seksiseuraa? Loppuuko sun mielestä naisten seksihalut jossain iässä? Siksihän ne nuorempia vonkaa, kun tietävät tai luulevat tietävänsä, ettei oman ikäisestä välttämättä niihin hommiin enää ole. Miehet voi hakea nuorempaa, naisetko muka ei?

Jokainen taaplaa tyylillään ja aikuinen nainen ei välttämättä enää vakavaa parisuhdetta ole hakemassa. Hlökohtaisesti pidän seksistä suht. Vanhemmat ei kovin kiinnosta. Tää on mulle ihan uutta! Etsin kivaa naista seksiin ja jos kaikki menee hyvin muutenkin kuin seksissä , nin ois kiva viettää aikkaa kaikenlaisten muunkin harrastusten parissa musiikki, matkustelu, golf, veneily, ihan mitä vaan.

En tiedä olenko jotenkin lapsellinen nainen, mutta kyllä nuo jutut 50 naisista ja pojista on aika epäuskottavia. En halua lapsia opettaa sillä lailla. Mutta miksi joku pojanjolppi haluaisi pesää mummonsa ikäiseltä, sitä en voi ymmärtää. Enkä sitä miksi mies haluaa pimun. Toisaalta mikä minä olen ketään arvostelemaan, itselläkin nuorempi mies. Ja kyllä, se 35v jaksaa joka yö vaikka mitä. Kannatti heivata se 50v luutunut, väsynyt luuska.

Itse en tajunnut nuorena seksistä mitään, enkä nauttinut siitä yhtään. Löysin seksuaalisuuteni vasta nelikymppisenä. Nykyinen mies yli 10v vanhempi. Kyllä se potenssi vaan alkaa aika heikko olla. En ihmettele, jos ikäiseni naiset haluavat nuoremman. En voi sille mitään. Mutta en ole vielä koskaan harrastanut seksiä nuorempien miesten kanssa. Odottelen saalista, vielä ei ole tärpännyt. Olen puuma siinä mielessä että haluaisin kunnon parisuhteen miehen kanssa seksin lisäksi.

Kaipaan hellyyttä ja ystävyyttä ihan yhtä paljon kuin seksiäkin. Tähän mennessä en ole löytänyt tällaista miestä mistään. Miehen täytyisi tyytyä elämään ilman lapsia jos tämän ikäisen kanssa olisi yhdessä, olen lapseni jo tehnyt. Taitaa olla pelkkää unelmaa tämä vaan, alkaa tuntumaan siltä pikkuhiljaa. No, onpa ihmetyksen aihe. Vanhat miehet ovat hakeneet kaiken aikaa itseään vuotta nuorempia naisia. Eiköhän syy ole sama sukupuolesta riippumatta.

Ihan hyvä, että naisetkin voi valita! On se vaan kumma, ettei vanhemmilla miehillä pelaa, itse jo 62 ja pari kertaa päivässä pitää saada? Mikään johtanut puusta pitkään. Yhen kanssa sovittiin treffit kaksi kertaa, mutta aina sairastui. Toinen tosin rakastu muhun, ja koskei mulla ollu tunteita häntä kohtaan niin ystävyyskin sitten loppui. Mutta lisääkin kamuja kaipaisin: Täällä toinen maaseudun asukki. Kavereita on vähän ja kun niiden löytäminen tuntuu olevan vaikeeta niin vasta se on vaikeeta löytää toisia bi naisia.

Itsekin haluaisi ystävyyttä enemmin kuin seksiä Voi vitsi, miten me oikein pääsisimme tutustuun Totta näin miehenä, mutta vaikka kuinka vakuuttaa niin kyllä sitä seksiäkin kaipaa aivan takuulla: Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. No niin, heti täällä sovitaan treffejä. D Mäkin nyt ilmoitan asuvani Varsinais-Suomessa, aika liki Turkua. Niin juu, ikää mulla on Täällä 21v tyttö Kymenlaaksosta: Täällä ois kans toinen Kymenlaaksosta. Olen bi henkinen mies kans Kymenlaaksossa.

Seksi ei ole päällimmäisenä mielessä vaan ystävyys ja keskustelu. Onko PK-seudulta naisellisia neitosia? Oulussa laita txt Hei, Täältä löytyisi naisellinen bi-nainen Helsingistä. Laittakaa viestiä, jos kiinnostaa.

Osoite on tretre80 gmail. Kyllähän se voi olla vaikea sitä seuraa löytää, ainakin Kainuusta. Suoraan sanottuna, ei löydy mistään. Vaikka olen pk-seudulta, ei silti täältä löydy mitään. Bimiehelle seuran löytyminen voi olla vaikeampaa kuin naiselle, koska heteronaiset karttavat ja homot vielä enemmän. Kyllä sä homomiehiltä ainakin munaa saat jos tahdot kun menet Vogueen tai Keltaiseen ruusuun: Hei ja myös kaikille!

Juu Qruiser on ihan hyvä, mutta ihmiset siellä on tooooosi ujoja laittamaan viestiä. Vaimoni nautti selvästi yhä enemmän kehuista ja olimme kumpikin hieman vapautuneita juodessamme illan aikana mutta emme voineet sanoa että olisimme olleet erityisen humalassa.

Avatessani hytin oven kuulin vaimoni kiljaisun ja tämä poika nosti vaimoni ilmaan vaikka oli hieman rehevä, sellainen ihanan seksikkään rehevä nainen ja kaatoi sängylle suudellen häntä samalla kun nosti vaimoni tiukkaa hametta lantiolle. En tajua vieläkään missä välissä oli kaivanut kovettuneen kyrpänsä esiin ja työnsi sen vaimooni , mutta me kumpikin menimme ihan puihin siinä tilanteessa ja emme pystyneet tajuamaan mitä oli tapahtunut. Vaimoni katsoi hämmentyneenä ja pyöräytteli silmiään jolloin tajusin että kokee nautintoa.

Kaveri nosti vaimoni jalat kohti hytin kattoa ja näkymä oli uskomaton kun vaimoni laittautuneena stayup sukissa ja korkokengät jalassa oli nuoren kaverin alla joka pumppasi ihan tosissaan. Tämä kaikki tapahtui täysin odottamattomasti.

Innokkaana hän ei kestänyt kun arviolta minuutin nousten pois päältä kun seuraava kaveri tuli vaimoni päälle ja raotti pikkuhousuja työntyen sisään. Pojat vetivät kierroksen jokainen ja aikaa siinä meni noin arviolta viitisen minuuttia kun ajantaju hämäri siinä yllättävässä tilanteessa, mutta kaverit oli nopeita, yhtä nopeita kun he olivat taas valmiina riisuttuaan itsensä ja tunsin kuinka jalkani pettävät alta huomaten kuinka aloittivat uuden kierroksen ja nyt ensimmäinen kaveri, joka selvästi johtajana heidän porukassaan ujutti vaimon pikkuhousut pois jalasta ja silloin vasta tajusin että pojat vetävät paljaana ja laskevat sisään kun näin sen sotkun mitä neljä innokasta nuorta miestä oli saanut aikaan.

Toisen kierroksen alkaessa vaimoni huudahti että ei herranjumala oletko jo taas valmiina. Vaimoni oli selvästi päässyt pahimman järkytyksen yli ja alkoi ääntelehtimään voimakkaammin. Minä olin istunut jakkaralle kun jalkani ei enää kantaneet ja olin shokissa. Olin katselemassa live esitystä ja herran jumala vaimoni kaiken keskipisteenä. Pojat pumppasivat kovaan tahtiin toisen kierroksen ja taisivat tehdä sen samassa järjestyksessä, mutta siitä en ole varma.

Tätä tuntui jatkuvan ikuisuuden ja se sotku ja haju mikä valtasi hytin vaikka olikin hieman isompi parivuoteella oli jotain ennen kokematonta. Järkytyin siitä kuinka nämä kaverit tuntuivat olevan heti valmiit uusintaan kun olivat vuoronsa hoitaneet ja heidän seisokkinsa olivat todella tukevia yläviistoon.

Sitten yksi huudahti että hei kaverit nyt on mentävä ja alkoivat pukemaan kun yksi vielä touhusi vaimoni päällä hoidellen itsensä loppuun. Kaverit suutelivat vaimoani ja toivottivat onnea sanoen kokemusta uskomattomaksi. Vaimoni vastasi hämmentyneenä kiitos samoin. Pojat lähtivät ja en tiedä kuinka kauan olimme hiljaa ja tuijotimme toisiamme vaimoni maatessa sängyllä hame lantiolla valuen runsaasti poikien nesteitä ulos ja sänky oli siltä kohdin kun olisi kastelukannulla vettä kaadettu.

Vaimoni oli hiestä märkänä. Kumpikin sanoi yhteen ääneen että mitä ihmettä tapahtui. Oli tapahtunut jotain mitä harva edes fantasioissaan kokee ja meillä ei ollut koskaan tullut edes mieleen tuollainen.

Sitten vaimoni vasta tajusi että hänet oli maattu paljaalla useaan kertaan ja järkyttyi siitä. Tajusimme myös että vaimollani vaatteet edelleen päällä ja tiukka hame oli vaan rullattu lantiolle ja pikkuhousut limaisena hytin lattialle.

Stayup sukat ja kengät olivat myös spermassa mutta ei ihme siinä vauhdissa. Avustin vaimoni pesulle pöntölle kun hänellä voimaton olo ja kertoi saavansa usean kunnon orgasmin, joka varmasti rentoutti häntä ja edesauttoi asioiden "suotuisassa" etenemisessä.

Tosikertomus jatkuu 2 osassa. Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin. Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä. Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita. Kerroin huvittavassa valossa tapahtumia ja tilanteita, joihin jouduin alvariinsa, tietenkin niitä täytyi värittää, eivät ne olisi muuten kuulijoihin uponnut.

Itseni lisäksi niissä tarinoissa esiintyi toisena päähenkilönä isäni, tietenkin hänen toimenkuvaansa kuului mm. Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä. Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa. Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä. Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan.

Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni. Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin. Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä.

Mitään ei tapahdu, jos ei yritä. Pitkästä aikaa joku nainen viitsi edes vastata viestiin. Ja taas se tapahtui, Vastaukset on maksimissaan kaksi sanaa. Ei mitään kysymyksiä takaisin. Pitääkö sinne mennä etsimään seuraa jos kommunikoinnin taso on tuota luokkaa?

Ja profiili suurimmalla osalla tyhjä. Vähän naiset yritystä edes Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Nettideittailu Haen vain seksiseuraa Haen vain seksiseuraa köriläs.

Koska naiset ei vaan halua tutustua niin olen hakenut vain seksiseuraa. Teen suoran ehdotuksen naisille ja olen saanut jo 5 vastausta joista kaksi myöntäviä.

Näköjään naiset ei halua suhdetta vaan panon joten mikäs siinä sitten. Vuosia etsin parisuhdetta mut ei nettideittailu toimi niin näköjään. Tapasin 3päivää sitten yhen kauniin naisen ja tapaan taas kohta uuden naisen. Tänään lähetin 3 naiselle suoran ehdotuksen joten katsotaan miten käy. Läskiä piisaa Ehdottaisin että nettideitti palveluista tehtäisiin virallisen valvojan alainen sivusto jossa liian kauan viihtyneet jämä-ämmät karsittaisiin pois heti kättelyssä.

Hieno kokemus taas Pitkästä aikaa joku nainen viitsi edes vastata viestiin. Vai on se noinkin päin. Itse olen huomannut että miehiä ei kiinnosta parisuhde millään tavalla ikäluokassa Mutta jos vähänkin tulee seksistä puhetta, niin kyllä sitten kiinnostaa kaikkia vuotiaasta vuotiaaseen minulle vastanneiden ääri-iät.

No eikö tuo ole mitä ilmeisimmin kaikkien kannalta toimivin ratkaisu, joten anna palaa. Minäkin hain ja ihan tosissani miestä rinnalle taaplaamaan, mutta kävi niin, että useimmilla oli mielessä vain seksi ja sain jopa parilta tyypiltä lähikuvan varustuksestakin, kaiken varalta, kuin paavin pallit. Täällä on varmaan niitä, jotka hakee vartavasten seksi seuraa, joten ei tartte vaivautua tyrkyttämään itseään sellaisille, jotka haluaa muutakin jatketta elämälleen.

Ihan päälaellaan nämä halut joillakin. No jo on erikoinen haku, jos treffipalstalta etsii miestä taaplaamaan. Tuo on tosiaan yksi syy, miksi on ihan hyvä asia, että seksiseuran ja parisuhteen hakuun on tarjolla eri palstat.

Vakituista suhdetta toivovat harvemmin innostuvat seksiehdotuksista ja toisaalta taas seksikumppania hakevat harvemmin haluavat muuta kuin seksiä. Tässä on muuten hyvät listat kummankin tarpeisiin. Löytyy sitten helpommin omien halujen mukaan joko seksiseuraa tai elämänkumppani. Minä, entinen Merisotilas enkä todellakaan mikään köriläs: P Tunnen tuskasi kuin omat taskuni.

Naisia oli ja meni silloin hurjassa nuoruudessa, So what. Olen mies joten ehkä olen, ehkä en. Olen hyväksynyt puutteeni ja kasvanut mieheksi ja ihmiseksi, uskoisin näin. Mutta koska olen melko tunteellinen noin pohjimmiltani niin..

Mullakin tää kesti vaan 20 vuotta hehe.. Tarinan opetus lienee ettei koskaan saa luovuttaa? Tarkoitin että tuosta paistaa läpi ikävä ihmiseen: Kaipaat mutta et löydä. Oot kunnon mies ja hyvässä parisuhteessa susta tulis oikea ja hyvä mies. Et vaan saa kiinni siitä langan päästä koska sitä ei ole. Älä koskaan luovu toivosta koska elämä on todella pervo sarja sattumia: Pitäiskö itsekkin alkaa vaan panoseuraa etsimään, kun ei naiset tahdo tutustua kunnolla.

Parisuhteen haluaisin mut ei naisia kiinnosta. Tunnetusta nettilehmät on helppoja ja epätoivoisia tyrkkyjä. Ai niin kuin sinä vai? Olet netissä, olet siis nettilehmä? Olen huomannut ihan saman asian. Onneksi netistä löytyy kuitenkin aina välillä seksiseuraa. Tämä sivusto kannattaa katsastaa, jos nimenomaan seksiseura kiinnostaa. Jos haluat rajua kyytiä niin tämä on suht hyvä ja pelkästään suomalaisia: Tykkään x 1 List. Mitenhän miehet yleensä reagoi, jos kysyisikin, onko ne kiinnostuneet seksiseurasta?

Loukkaantuuko ne, niin kuin naiset, jotka ei monet tykkää suorasta ehdottelusta? Tai ajatteleeko ne rumia, esim. Ja tuntu että kävitkö? Oon kokenut miehiä joilla on muna kohdallaan ja jutut! Kyllä se niin on, että välillä tulee semmoinen kiima päälle, ja se on otettava mies mistä sen saa. Olen kyllä vakaasti aina ollut sitä mieltä, etten yhdenillan panoja harrasta, mutta siitäkin kyllä joutuu lipeämään. Onneksi on käynyt semmoinen onni, että olen saanut koukkuuni kaksikin miestä, joita voi apuun soittaa kun oikein haluttaa.

Käy tietenkin joskus, ettei kumpikaan ole vapaa ja silloin on muut neuvot käytettävä. Vakipanot ovat kyllä ehdoton edellytys mielen pitämisessä virkeänä. Nettipanoja en ole harrastanut. Kyllä jokainen on ollut fyysisesti lähellä kun olen valintani tehnyt. Miten olet vuotiaaksi pärjännyt ilman seksisuhteita? Musta itsetunnoltaan hyvä ihminen jolla kaikki palikat tallella päässä harvemmin saa niistä mitään suurempaa tai pitää niitä arvokkaina.

Laatu korvaa määrän ainakin itselläni ja laadukkaat suhteet ovat itsetunnollekin parempi ja turvallisempi vaihtoehto. Laita jollekin palstalle simppeli ilmoitus: Sen jälkeen voit keittää vaikka kahvit ja istahtaa takaisin koneen ääreen.

Voin taata, että vastauksia on tullut siihen mennessä, kun kahvi on tippunut. Yleensä jonkinasteiset mt-ongelmat tulevat kuvioon ennen tai jälkeen amatööripornossa ja ammattilaispornoalalla. Harvan seksisuhteita harrastavan ihmisen pää on ihan "terve" ja itsetunto kohdillaan. Seksi on niin intiimi asia, jokaiselle, että siinä helposti satuttaa itseään, jos turvallisuus ja tietynlainen laajempi kumppanuus hylätään.

Ja yleensä nainen on se, joka on vielä huonompi "vain panemaan" tutkitusti. Minusta seksuaalisuuden täytyy olla avointa ja rikasta, mutta ei kertakäyttöistä tai ohutta. Siinä on iso ero.

Nainen etsii seksiseuraa suomi keskustelu -

Olen bi henkinen mies kans Kymenlaaksossa. Tajusimme silloin jotain mikä sai meidät kauhistumaan, kun aluksi vetivät kaksi kierrosta hyvin nopeaan tahtiin ja kaikki varmasti ottivat vähintään kolmesti vaimoni. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei a pornotuubi suomea tai ruotsia. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Siis n m parille.

: Nainen etsii seksiseuraa suomi keskustelu

Nainen etsii seksiseuraa suomi keskustelu Olen yli 50 vuotias nainen ja ei tulisi mieleenkään etsiä nuorempaa miestä. Kumpikin sanoi yhteen ääneen että mitä ihmettä tapahtui. Katsokaapa miesten profiileita, hakevatko he vain itsensä ikäisiä tai vanhempia naisia? Sitten käy niin, että joku osa-alue jää saamatta ja se kaikkein tärkein, luonne, on ihan päin mäntyjä, niin yritä siinä sitten löytää se oikea. Fantasioin usein siitä että joku vuotias nainen ottaisi veitikkani syvälle suuhun ja imisi kunnolla. Erottele useat käyttäjänimet pilkulla.
Pillu tarinat porn suomi Ass and pussy merike porno
Nuru massage online oma bbw 90
Nainen etsii seksiseuraa suomi keskustelu Gangbäng monster cock videos
Ja yleensä nainen on se, joka on vielä huonompi "vain panemaan" tutkitusti. Pojat pumppasivat kovaan tahtiin toisen kierroksen ja taisivat tehdä sen samassa järjestyksessä, mutta siitä en ole varma. Oletko varma, että haluat jatkaa? Kyllä se potenssi vaan alkaa aika heikko olla. Paraneehan se viinikin vanhetessaan Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä.

  1. nainen etsii seksiseuraa suomi keskustelu
    October 2, 2012 at 23:49

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *