keyboard_arrow_right
Eroottinen hieronta Huittinen

Timmi vantaa gayseuraa

Hae u usi salasana. Koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien hinnasto. Myyrmäkitalon kerhotilan, kokous- ja tapahtumahuoneen hinnasto. Koulujen ja päiväkotien liikuntasalitiedot. Koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien yhteystiedot. Asioi verkossa Työpaikat Vantaa-info Yhteystiedot. Poimintoja Päivystys Sähköinen ajanvaraus ja asiointi Terveysneuvonta Itsehoito ja sähköinen terveystarkastus Hallinnolliset asiat ja vastuuhenkilöt Uutisia aiheesta. Poimintoja Sähköinen ajanvaraus ja asiointi Terveysneuvonta Äitiys- ja lastenneuvola Laboratorio Mielenterveys- ja päihdepalvelupiste Hallinnolliset asiat ja vastuuhenkilöt Uutisia aiheesta.

Poimintoja Mielenterveys- ja päihdepalvelupiste Mielenterveystalo Nuorten mielenterveystalo Sosiaali- ja kriisipäivystys Nuortenkeskus Nuppi Itsehoito ja sähköinen terveystarkastus Uutisia aiheesta. Poimintoja Tule vapaaehtoiseksi Seniorimenot Vanhusneuvosto Sähköinen terveystarkastus Sähköinen asiointi Uutisia aiheesta. Poimintoja Ajankohtaista kuljetuspalveluista Sähköinen asiointi Vaikuta vammaisneuvostossa Kelan vammaistuet Erityisryhmien liikunta Uutisia aiheesta.

Poimintoja Sosiaali- ja kriisipäivystys Maahanmuuttajapalvelut Hae toimeentulotukea verkossa Työllisyysasiat Ilmaista ja edullista ruokaa Vantaalla Mielenterveys- ja päihdepalvelupiste Uutisia aiheesta. Poimintoja Ilmoittautuminen esiopetukseen Vantaan esiopetuksen opetussuunnitelma Esiopetuksen työ- ja loma-ajat Uutisia aiheesta. Poimintoja Wilma Oppisopimus Opintopolku. Poimintoja Uusi yleiskaava Suunnittelutarveratkaisu ja poikkeamispaatos Karttapalvelu Pientalotontit Rakennusvalvonta Uutisia aiheesta.

Poimintoja Talvikunnossapidon usein kysytyt kysymykset Puistot Koirapuistot Vikailmoitus ulkovalaistuksesta Vesihuolto Uutisia aiheesta. Poimintoja Hae rakennuslupaa verkossa Johtojen sijaintitiedot Tonttijako Tontin lohkominen Uutisia aiheesta. Poimintoja Aurinkokiven koulu Ajankohtaisia korjauskohteita Ohjeita suunnittelijoille Lähes nollaenergiarakennuksen suunnitteluohje Tilavaraukset Uutisia aiheesta.

Poimintoja Yhteystiedot Avustukset ja palkinnot Tilavaraukset Hankkeet ja projektit Uutisia aiheesta. Poimintoja Uimakoulut Uimarannat ja avantouinti Tilavaraukset Liikunnan yhteystiedot Liikuntapaikkojen poikkeukselliset aukioloajat Käyttövuorojen hakuajat Uutisia aiheesta. Poimintoja Lisätietoa Opetushallituksen sivuilla Uutisia aiheesta. Poimintoja Esityslistat ja pöytäkirjat alkaen Esityslistat ja pöytäkirjat asti Kokouskalenteri Osallistu ja vaikuta Luottamushenkilöhaku Uutisia aiheesta.

Poimintoja Strategia — Talousarvio ja -suunnitelma — Osavuosikatsaukset Uutisia aiheesta. Timmi-tilavarausjärjestelmä Timmi on internetissä toimiva tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit hakea tiloja esimerkiksi liikuntaan, harrastustoimintoihin, leireihin, juhliin, kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin tapahtumiin.

Tilojen hakeminen Hae käyttövuoroa hyvissä ajoin, viimeistään 7 vuorokautta aiemmin, jotta hakemus ehditään käsittelemään ja saat varausvahvistuksen ennen käyttöpäivää. Hakemuksia ei käsitellä viikonloppuisin eikä loma-aikoina. Varauksen peruminen Voit perua koulujen, oppilaitosten, päiväkotien sekä Myyrmäkitalon kerhotilan, kokous- ja tapahtumahuoneen varauksia viimeistään 7 vuorokautta ennen varausta, sen jälkeen peruminen ei enää onnistu.

Jos sinulla on jo tunnukset Kirjaudu sisään Timmiin. Rekisteröidy Timmiin Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen. Ohjeita Timmin käyttöön Tilojen selailuohjeet Rekisteröitymisohje Timmiin yhdistyksen, yrityksen tms.

Timmissä oma asiointi Yöpymistilojen hakeminen Timmin tietosuojaseloste. Yöpymistilojen hakeminen koulusta tai päiväkodista Yöpymistilojen hakeminen. Hinnastot Koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien hinnasto Liikuntapalveluiden hinnasto Myyrmäkitalon kerhotilan, kokous- ja tapahtumahuoneen hinnasto Vantti Oy: Koulujen ja päiväkotien liikuntasalitiedot Koulujen ja päiväkotien liikuntasalitiedot.

Yhteystiedot Koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien yhteystiedot Myyrmäkitalon vahtimestareiden yhteystiedot. Uutisia — Hallinto ja talous Rahat ja muut resurssit valtuustossa Jos Timmin sisäänkirjautumisessa on ongelmia, niin tyhjennä käytettävän selaimen välimuisti ja historiatiedot. Tämän jälkeen käynnistä selain uudelleen. Timmi on suunniteltu ja testattu toimivaksi käyttöalustasta riippumattomasti yleisimmillä selaimilla.

Jos halutulla vuorolla on jo käyttäjä, hakijan tulee neuvotella tilapäiskäyttövuorosta käyttäjän kanssa. Tilapäiskäyttövuoroa voi hakea vasta, kun vuoron käyttäjä on perunut oman vuoronsa Timmin varauskalenterista.

Liikuntapalveluissa tiedusteluihin vastaa Helena Savin. Asioi verkossa Työpaikat Vantaa-info Yhteystiedot. Poimintoja Päivystys Sähköinen ajanvaraus ja asiointi Terveysneuvonta Itsehoito ja sähköinen terveystarkastus Hallinnolliset asiat ja vastuuhenkilöt Uutisia aiheesta.

Poimintoja Sähköinen ajanvaraus ja asiointi Terveysneuvonta Äitiys- ja lastenneuvola Laboratorio Mielenterveys- ja päihdepalvelupiste Hallinnolliset asiat ja vastuuhenkilöt Uutisia aiheesta.

Poimintoja Mielenterveys- ja päihdepalvelupiste Mielenterveystalo Nuorten mielenterveystalo Sosiaali- ja kriisipäivystys Nuortenkeskus Nuppi Itsehoito ja sähköinen terveystarkastus Uutisia aiheesta. Poimintoja Tule vapaaehtoiseksi Seniorimenot Vanhusneuvosto Sähköinen terveystarkastus Sähköinen asiointi Uutisia aiheesta.

Poimintoja Ajankohtaista kuljetuspalveluista Sähköinen asiointi Vaikuta vammaisneuvostossa Kelan vammaistuet Erityisryhmien liikunta Uutisia aiheesta. Poimintoja Sosiaali- ja kriisipäivystys Maahanmuuttajapalvelut Hae toimeentulotukea verkossa Työllisyysasiat Ilmaista ja edullista ruokaa Vantaalla Mielenterveys- ja päihdepalvelupiste Uutisia aiheesta. Poimintoja Ilmoittautuminen esiopetukseen Vantaan esiopetuksen opetussuunnitelma Esiopetuksen työ- ja loma-ajat Uutisia aiheesta.

Poimintoja Wilma Oppisopimus Opintopolku. Poimintoja Uusi yleiskaava Suunnittelutarveratkaisu ja poikkeamispaatos Karttapalvelu Pientalotontit Rakennusvalvonta Uutisia aiheesta. Poimintoja Talvikunnossapidon usein kysytyt kysymykset Puistot Koirapuistot Vikailmoitus ulkovalaistuksesta Vesihuolto Uutisia aiheesta. Poimintoja Hae rakennuslupaa verkossa Johtojen sijaintitiedot Tonttijako Tontin lohkominen Uutisia aiheesta.

Poimintoja Aurinkokiven koulu Ajankohtaisia korjauskohteita Ohjeita suunnittelijoille Lähes nollaenergiarakennuksen suunnitteluohje Tilavaraukset Uutisia aiheesta. Poimintoja Yhteystiedot Avustukset ja palkinnot Tilavaraukset Hankkeet ja projektit Uutisia aiheesta. Poimintoja Uimakoulut Uimarannat ja avantouinti Tilavaraukset Liikunnan yhteystiedot Liikuntapaikkojen poikkeukselliset aukioloajat Käyttövuorojen hakuajat Uutisia aiheesta.

Poimintoja Lisätietoa Opetushallituksen sivuilla Uutisia aiheesta. Poimintoja Esityslistat ja pöytäkirjat alkaen Esityslistat ja pöytäkirjat asti Kokouskalenteri Osallistu ja vaikuta Luottamushenkilöhaku Uutisia aiheesta.

Poimintoja Strategia — Talousarvio ja -suunnitelma — Osavuosikatsaukset Uutisia aiheesta.

Timmi vantaa gayseuraa -

Poimintoja Uusi yleiskaava Suunnittelutarveratkaisu ja poikkeamispaatos Karttapalvelu Pientalotontit Rakennusvalvonta Uutisia aiheesta. Poimintoja Ajankohtaista kuljetuspalveluista Naisen kiima domina asiointi Vaikuta vammaisneuvostossa Kelan vammaistuet Erityisryhmien liikunta Uutisia aiheesta. Internet Explorer 8 ja uudemmat Mozilla Firefox viimeisin ja viimeisintä edeltävä Google Chrome viimeisin ja viimeisintä edeltävä Safari viimeisin ja viimeisintä edeltävä Opera viimeisin ja viimeisintä edeltävä Selaimen täytyy sallia JavaScriptien suorittaminen, istuntoevästeet sekä raporttien tulostamista varten tiedostojen lataaminen. Poimintoja Sosiaali- ja kriisipäivystys Maahanmuuttajapalvelut Hae toimeentulotukea verkossa Työllisyysasiat Ilmaista ja edullista ruokaa Vantaalla Mielenterveys- ja päihdepalvelupiste Uutisia aiheesta. Vantaa somessa Tekstiversio Palaute Tietoa sivustosta. Timmissä voi tarkastella eri tilojen varaustilanteita ilman tunnuksia. Poimintoja Hae rakennuslupaa verkossa Johtojen sijaintitiedot Tonttijako Tontin lohkominen Uutisia aiheesta. Kokousten pitoon sopivia tiloja ovat esimerkiksi luokat, ryhmätilat ja ruokalat, joita voit hakea myös muuhun harrastekäyttöön. Myyrmäkitalon kerhotilan, kokous- ja tapahtumahuoneen hinnasto. Sano sanottavasi julkisten hankintojen kehittämisestä EU:

Kirjoita tilaprofiili -kenttään esimerkiksi "Päiväkodit". Saat kaikki vapaa-ajan käyttöön sopivat päiväkodit listaukseen. Hae käyttövuoroa hyvissä ajoin, viimeistään 7 vuorokautta aiemmin, jotta hakemus ehditään käsittelemään ja saat varausvahvistuksen ennen käyttöpäivää. Tiloissa joihin tilataan iltavahtimestari paikalle varaustilanteen mukaisesti arkipäiviksi , hakemus on hyvä tehdä viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin.

Hae yöpymiskäyttöä vähintään kuukautta aikaisemmin. Isommissa tapahtumissa on varauduttava hakemusten pitempään käsittelyaikaan. Voit perua koulujen, oppilaitosten, päiväkotien sekä Myyrmäkitalon kerhotilan, kokous- ja tapahtumahuoneen varauksia viimeistään 7 vuorokautta ennen varausta, sen jälkeen peruminen ei enää onnistu. Peruminen tehdään Timmin varauskalenterin kautta. Muissa kuin Myyrmäkitalon tai koulujen ja päiväkotien tiloissa yksittäisiä vakituisten kausivuorojen peruutuksia ei hyvitetä laskussa.

Yksittäisten- ja tapahtumavarausten perumisessa tulee olla yhteydessä liikuntapalveluihin: Jos kumpaakaan tunnusta ei ole, laskun saajan henkilötunnus vaaditaan. Tutustu ehtoihin ennen rekisteröitymistä. Hae u usi salasana. Koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien hinnasto.

Myyrmäkitalon kerhotilan, kokous- ja tapahtumahuoneen hinnasto. Koulujen ja päiväkotien liikuntasalitiedot. Koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien yhteystiedot. Asioi verkossa Työpaikat Vantaa-info Yhteystiedot. Poimintoja Päivystys Sähköinen ajanvaraus ja asiointi Terveysneuvonta Itsehoito ja sähköinen terveystarkastus Hallinnolliset asiat ja vastuuhenkilöt Uutisia aiheesta.

Poimintoja Sähköinen ajanvaraus ja asiointi Terveysneuvonta Äitiys- ja lastenneuvola Laboratorio Mielenterveys- ja päihdepalvelupiste Hallinnolliset asiat ja vastuuhenkilöt Uutisia aiheesta. Poimintoja Mielenterveys- ja päihdepalvelupiste Mielenterveystalo Nuorten mielenterveystalo Sosiaali- ja kriisipäivystys Nuortenkeskus Nuppi Itsehoito ja sähköinen terveystarkastus Uutisia aiheesta.

Poimintoja Tule vapaaehtoiseksi Seniorimenot Vanhusneuvosto Sähköinen terveystarkastus Sähköinen asiointi Uutisia aiheesta. Poimintoja Ajankohtaista kuljetuspalveluista Sähköinen asiointi Vaikuta vammaisneuvostossa Kelan vammaistuet Erityisryhmien liikunta Uutisia aiheesta.

Poimintoja Sosiaali- ja kriisipäivystys Maahanmuuttajapalvelut Hae toimeentulotukea verkossa Työllisyysasiat Ilmaista ja edullista ruokaa Vantaalla Mielenterveys- ja päihdepalvelupiste Uutisia aiheesta.

Poimintoja Ilmoittautuminen esiopetukseen Vantaan esiopetuksen opetussuunnitelma Esiopetuksen työ- ja loma-ajat Uutisia aiheesta. Poimintoja Wilma Oppisopimus Opintopolku. Poimintoja Uusi yleiskaava Suunnittelutarveratkaisu ja poikkeamispaatos Karttapalvelu Pientalotontit Rakennusvalvonta Uutisia aiheesta. Poimintoja Talvikunnossapidon usein kysytyt kysymykset Puistot Koirapuistot Vikailmoitus ulkovalaistuksesta Vesihuolto Uutisia aiheesta. Poimintoja Hae rakennuslupaa verkossa Johtojen sijaintitiedot Tonttijako Tontin lohkominen Uutisia aiheesta.

Poimintoja Aurinkokiven koulu Ajankohtaisia korjauskohteita Ohjeita suunnittelijoille Lähes nollaenergiarakennuksen suunnitteluohje Tilavaraukset Uutisia aiheesta. Poimintoja Yhteystiedot Avustukset ja palkinnot Tilavaraukset Hankkeet ja projektit Uutisia aiheesta. Poimintoja Uimakoulut Uimarannat ja avantouinti Tilavaraukset Liikunnan yhteystiedot Liikuntapaikkojen poikkeukselliset aukioloajat Käyttövuorojen hakuajat Uutisia aiheesta.

Poimintoja Lisätietoa Opetushallituksen sivuilla Uutisia aiheesta. Poimintoja Esityslistat ja pöytäkirjat alkaen Esityslistat ja pöytäkirjat asti Kokouskalenteri Osallistu ja vaikuta Luottamushenkilöhaku Uutisia aiheesta. Poimintoja Strategia — Talousarvio ja -suunnitelma — Osavuosikatsaukset Uutisia aiheesta. Timmi-tilavarausjärjestelmä Timmi on internetissä toimiva tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit hakea tiloja esimerkiksi liikuntaan, harrastustoimintoihin, leireihin, juhliin, kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin tapahtumiin.

Poimintoja Wilma Oppisopimus Opintopolku. Poimintoja Uusi yleiskaava Suunnittelutarveratkaisu ja poikkeamispaatos Karttapalvelu Pientalotontit Rakennusvalvonta Uutisia aiheesta. Poimintoja Talvikunnossapidon usein kysytyt kysymykset Puistot Koirapuistot Vikailmoitus ulkovalaistuksesta Vesihuolto Uutisia aiheesta. Poimintoja Hae rakennuslupaa verkossa Johtojen sijaintitiedot Tonttijako Tontin lohkominen Uutisia aiheesta. Poimintoja Aurinkokiven koulu Ajankohtaisia korjauskohteita Ohjeita suunnittelijoille Lähes nollaenergiarakennuksen suunnitteluohje Tilavaraukset Uutisia aiheesta.

Poimintoja Yhteystiedot Avustukset ja palkinnot Tilavaraukset Hankkeet ja projektit Uutisia aiheesta. Poimintoja Uimakoulut Uimarannat ja avantouinti Tilavaraukset Liikunnan yhteystiedot Liikuntapaikkojen poikkeukselliset aukioloajat Käyttövuorojen hakuajat Uutisia aiheesta. Poimintoja Lisätietoa Opetushallituksen sivuilla Uutisia aiheesta. Poimintoja Esityslistat ja pöytäkirjat alkaen Esityslistat ja pöytäkirjat asti Kokouskalenteri Osallistu ja vaikuta Luottamushenkilöhaku Uutisia aiheesta.

Poimintoja Strategia — Talousarvio ja -suunnitelma — Osavuosikatsaukset Uutisia aiheesta. Usein kysyttyä Miten täytän rekisteröitymishakemuksen? Ohjeita Timmin käyttöön Täytyykö minun rekisteröityä nähdäkseni onko haluamani tila vapaa? Timmiin rekisteröityminen Miksi en pääse sisään Timmiin? Unohtuneen salasanan kysely Saan virheilmoituksen yrittäessäni Timmin kirjautumissivulle.

Eivätkö linkit ja pikakuvakkeet toimi Timmin päivitysten jälkeen? Miksi Timmi ei toimi? Internet Explorer 8 ja uudemmat Mozilla Firefox viimeisin ja viimeisintä edeltävä Google Chrome viimeisin ja viimeisintä edeltävä Safari viimeisin ja viimeisintä edeltävä Opera viimeisin ja viimeisintä edeltävä Selaimen täytyy sallia JavaScriptien suorittaminen, istuntoevästeet sekä raporttien tulostamista varten tiedostojen lataaminen.

Selaimet eivät tarvitse toimiakseen jälkiasennettavia plugin- tai activeX-komponentteja. Ääkköset näkyvät kysymysmerkkinä Firefox-selaimessa Merkkien korvautuminen korjataan valitsemalla valikkokomento View - Character Encoding - ja valitsemalla sieltä Western ISO Keneen voin olla yhteydessä kysyäkseni Timmistä? Vapaa-ajan käytön vuosikello Vuosikello. Uutisia — Hallinto ja talous Rahat ja muut resurssit valtuustossa Kohti resurssiviisasta Vantaata Vantaan kaupunki korottaa useiden ammattiryhmien palkkoja Sano sanottavasi julkisten hankintojen kehittämisestä EU:

  1. timmi vantaa gayseuraa
    October 2, 2012 at 08:27

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *