keyboard_arrow_right
Dating verkkosivuilla Närpiö

Tukipiste alaston hieroja

tukipiste alaston hieroja

Jokainen hierottiin omassa huoneessa alushousut jalassa ja hierojina oli naisia. Alku meni ihan hyvin, mutta käännyttyäni vatsalleni vehjettäni painoi sen verran, että se kovettui hieman lahkeessa.

Tilanne pysyi hallussa niin kauan, kun selässäni oli vain kuuma savilevy, mutta hierojan tarttuessani pakaroihin menin jo aika kovaksi. Tilannetta ei helpottanut yhtään se, että hän veti alushousujani hieman alaspäin ja hieroi pakaroita ja jalkovälistä. Olen varma, että hieroja huomasi seisokkini, koska hän hieroi sitä puolta erilailla eikä siksi koskenut kaluuni, mutta kalsarien lahje hinkkasi peliäni hieronnan tahdissa ja minuun jo melkein sattui.

Odotin kauhulla sitä hetkeä, kun hierojatar pyytäisi kääntymään. Mietin jo mielessäni mitä sanoisin, mutta paniikissa en keksinyt muuta kuin että "alkoi vähän jöpöttämään".

Hierojatar totesi huvittuneena, että "no jopas innostui. Tähän hoitaja vai totesi, että pitäisköhän laittaa pyyhe ja laittoi lämpimän pyyhkeen peittämään esiin tunkevaa melaa. Jännityksen takia suurin osa hieronnasta meni vähän hukkaan ja selkä kumarassa valkoinen kylpytakki päällä poistuin pukuhuoneen puolelle.

En tainnut muistaa edes kiittää. Rennostihan tuo hierojatar osasi suhtautua, mutta itselleni taisi jäädä trauma. Hienot ovat olleet firman juhlat. Hotellihuoneisiin on kuulunut oikein pukuhuone jonne poistuttiin hieronnan jälkeen. Naiset mitä varmimmin olivat kaikki aasialaisia. Tosi noloa , Tuo on aivan normaalia , itse olen nyt käynyt 3 kertaa hierojalla , siis oikealla urheiluhierojalla , paikassa joka on toiminut n 10 vuotta ,josta saa aina kuitin , eli aidossa oikeassa hierontapaikassa.

Itse pystyy netin kautta varaamaan ajan haluamalleen hierojalle 5 eri hierojaa , olen valinnut saman hierojan , naisen , kävin ekoja kertoja helmikuun pakkasella , jalassani oli jostain syystä pitkät alkkarit Hieroi ihan asiallisesti ja mainitsi olevan jäykkyyttä Nyt on jo aivan luontevaa että riisun kokonaan. Sitä en tiedä olisiko pyytänyt kääntymään jos olisi esim pienet alkkarit jalassa estäen siittimen pystyyn pongahtamisen. Joo, itelle kavi samoin kaydessani ihan siistissa hierontapaikassa Filippiineilla tuossa taannoin, jossa minulle suositeltiin kolmen tunnin kuorinta-hieronta pakettia.

Ajattelin et mikas siina, kun hintakin oli kohtuullinen. Nuori naishieroja saattoi mut huoneeseen ja kehotti pukemaan kylpytakin paalleni. Jatin tietysti tiukat bokserit jalkaani, kuten aina hieronnassa ettei vehkeen liikehdinta nay niin selvasti jos tilanne tulee No ei siina, mut saatettiin pesuhuoneeseen ja kehotettiin kaymaan pesutasolle vatsalleni kuorintaa varten. Pesijattaren tultua paikalle han yllattyi nahdessaan bokserit jalassani ja ihmetellen tokaisi etta taytyy riisua pesun ajaksi ettei kastu, ihan good point mita ma ajattelin Vaivihkaa ujutin bokserit pois, kadella haarovalia peitellen ja kavin nopeasti vatsalleni, aattelin et kai tas jonku pyyhkeen saa keskikohdan suojaksi Tietty tuntui tosi hyvalta ja rentouttavalta kun kuorittiin ihoa sellaisella merisuolalitkulla ja hinkattiin pakarat myos.

Eipä sitten hierojan tarvitse varoa, että tulee katsahtaneeksi vahingossa "väärään" paikkaan. Ei itsensä, vaan asiakkaan takia, kun ei halua nolostuttaa ketään. Mutta rauhoitu, et sinä mitään mokaa ole tehnyt, olet toiminut vain omalla luontevalla tavallasi. Eli hänen tottumuksensa on synnynnäistä. Suurinnosa syntyy kuitenkin alasti,ja se olomuoto on ihanteellinen. Vain kaupan ja olosuhteiden saamat sivuvaikutukset ovat tehneet vaatteista kauppatavaraa,jolloin pienimmätkin vaatekerrat tietävät hintansa.

Matalaotsaisuus kerskailee myös vaatteillaan. Vielläkin on löydetty alkukantaisia rotuja,jotka ovat pärjänneet yhdessä aivan hyvin ilman vaatteita. Mutta jos sitä sanotaan sivistykseksi että piiloudutaan vaatteisiin,kehtaamatta muuten näyttäytyä,niin sivistyksensä kullakin. Kannattaisi katsoa samalla,mitä muuta hyvää ihminen sivistyksellään on maapallolla aikaan saannut?

Olen ottanut rintsikatkin pois, helpompi olla kun ei kaarituet paina. Selkää vain hierottu niin housut on ollu jalassa. Kuvittelitko tosiaan että niillä samoilla rasvakäsillä hierotaan jokainen asiakas. Johan siinä taudit leviäisi niin hierottaviin kuin hierojaankin. Itse olen pannut merkille, että en edes flunssiin sairastu, kun käsihygienia on kohdallaan. Minä olen aina alasti hieronnoissa, kysyn asiasta aina etukäteen oli hieroja sitten mies tai nainen että sopiiko se.

Hieronassa on mukava rentoutua ja antaa kehon tuntea kosketus. Eivät he asiakasta turhaan pyydä riisumaan. Fysioterapeutin tehtävä on arvioida asiakkaan liikkumiskykyä ja auttaa asiakasta saamaan itselleen optimaalinen toimintakyky.

Liiat vaatteet estävät liikeratojen tarkan analysoinnin. Kun ylimääräiset vaatteet otetaan pois se helpottaa työskentelyä. Muistakaa aina, että fysioterapeuttia sekä hierojaa sitoo salassapitovelvollisuus.

He näkevät asiakkaitaan päivittäin alusvaatteissa. Olen kuullut siitä huolimatta, että fyssarit ja hierojat puhuvat kylillä asiakkaidensa penisten koosta. Kovasti tuntuu joitain alan toimijoita tämä kiinnostavan. Minä olenkin aina näyttänyt juhlakunnossa ja puhetta on piisannut. Samaa olen minäkin kuullut, ärsyttävintä on se jos joutuu homolle hierottavaksi se on todella kiusallista ja ahdistavaa. Joku oli käyny Äijä2 vastaanottolla ollut todella tyrmistynyt meiningistä siellä.

Sehän saattaa vielä kehuskella kavereilleen nähneensä asiakkaan lerssin. Olen käynyt Virossa kylpylässä useammalla hierojalla. Jätin alle hyvin pienet housut. Takki heitettiin pois hierojan nähden ja asetuttiin mahalleen hierontapöydälle. Hieroja asetteli peittoja selkään ja veti melkein heti housut jalkoihin. Lopuksi hän kuivasi öljyn pois, veti housut takaisin, peitteli pyyhkeillä ja poistui. Sain jäädä hetkeksi pöydälle ja poistua omaan tahtiin.

Kaikki hierojat toimivat samalla tavalla. Olimme mieheni kanssa alkukesästä kylpyläviikonlopulla ja vietimme minun vuotis juhlia. Mieheni oli tilannut jo etukäteen meille hieronnat ja tietenkin mieshierojan.

En ole koskaan ennen ollut miespuolisen hierojan käsittelyssä ja tämä tuntui nyt jotenkin oudolta. Olin oikein tätä tarkoitusta varten ostanut uudet hienot tissiliivit, sekä pienet alushousut, Oikein hyvin istuvat ja sellaiset, mistä kaikki näkyy lävitse. Siinä hierojan edessä ollessani, jonkunverran ujostutti, kun en sellaista ollut ennen tehnyt. Kuitenkin homma alkoi hyvin ja sitten, kun olin mahallani, niin hän aukaisi hakaset ja antoi tissien olla vapaana.

Kääntyessä selälleni, en edes huomannut, kun olin siinä hänen edessään tissit paljaana ja liivit poissa päältäni. Hän vain jatkoi hieromista ja kuin huomaamatta kysyi, että hieroaisiko myös rintojani? Vastasin vain, että kun jo tässä olen niin siitä vain. Olen kolmen lapsen äiti ja tissini ovat oikein mukiinmenevät ja kolmioni oikein tuuhea pystyssä oleva.

Ei kestänyt kauaakaan, kun jo alushousutkin saivat vauhtia ja hierominen jatkui. Hieroja kehui minun paikkojani ja totesi, että ei ole näitä tissejä tarvinnut silikoneilla pilata. Hieronnan lopussa sovimme, että tulen vielä sunnuntaina ennen lähtöäni käymään. Mieheni oli samalla hierojalla ja tämä oli myös kehunut minua miehelleni. Hieroja oli suunnilleen saman ikäinen kuin minä ja siitä hieronnasta nautin täysin.

Nyt en enään halua mennäkään, kuin mieshierojalle ja olla aina alasti.

tukipiste alaston hieroja

Tukipiste alaston hieroja -

Kovasti tuntuu joitain alan toimijoita tämä kiinnostavan. Etsi Toggle navigation Valikko. Eikä mitään ylimääräisiä peittoja tarvita. Ei tuo ole oikeaa hierontaa. Tytto kuori jalat, lantiota, sisareisia, valilla hieraisten ihan kassien tyvesta, alavatsasta, rintakehaa Olen ottanut rintsikatkin pois, helpompi olla kun ei kaarituet paina. Hienot ovat olleet firman juhlat.

: Tukipiste alaston hieroja

Hieronta ei seksiä hard cock 532
Tukipiste alaston hieroja Hotellilla huomasin et bokserit oli ihan nesteessa ja oli pakko helpottaa oloa On oikein,että Kukkulalla on nauttinut täysin siemauksinhieronnasta. Vaikka olen miespuolinen ammatinharjoittaja ja vielä toistaiseksi näkevä voin vakuuttaa, että asiakkaasta kiinnostavat vain lihakset, fasciat ym pehmytkudokset ja ihan terapiamielessä. Olen paljonkin käynyt sekä mies- että naishierojalla ja samanlaiset pelisäännöt siellä ovat. Kaikki hierojat toimivat samalla tavalla. Jokainen hierottiin omassa huoneessa alushousut jalassa ja hierojina oli naisia.
BIG BIG COCK PIKKUHOUSUJEN MYYNTI Ihminen on hierojalle vain käsiteltävää materiaalia. Tähän hoitaja vai totesi, että pitäisköhän laittaa pyyhe ja laittoi lämpimän pyyhkeen peittämään esiin tunkevaa melaa. Viesti on mainos tai massapostitus. Hieroi ihan asiallisesti ja mainitsi olevan jäykkyyttä Se on ihan just ja sama onko hierottava alasti vai alusvaatteisillaan, kunhan alkkareissa ei ole liian pitkät ja tiukat lahkeet, niin ettei käsiteltävää aluetta saa paljaaksi.
Viestiketju osiossa ' Seksi 'käynnistäjänä Noloa Pusero vaan pois ja liivin hakaset on irrottanut hoitaja, silloin, kun olen jo maannut vatsallani hoitopöydällä ja siirtänyt liivin liepeitä vähän tieltä pois. Onko tavallista, että nainen on mieshierojalla täysin alasti myös selällään? Syy ei varmaankaan ollut minun ulkoisessa olemuksessa vaan hierojat halusivat tienata enemmän, ilmeisesti kysyntää eroottiselle hieronnalle on paljon? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Se on ihan just ja sama onko hierottava alasti vai alusvaatteisillaan, kunhan alkkareissa ei ole liian pitkät ja tiukat lahkeet, niin ettei käsiteltävää aluetta saa paljaaksi. Tukipiste alaston hieroja kohdalla kieltäydyin, jolloin hieroja piti sitä ihmeellisenä ja lopetti hieronnan kesken, toisen kohdalla suostuin.

Hotellihuoneisiin on kuulunut oikein pukuhuone jonne poistuttiin hieronnan jälkeen. Naiset mitä varmimmin olivat kaikki aasialaisia. Tosi noloa , Tuo on aivan normaalia , itse olen nyt käynyt 3 kertaa hierojalla , siis oikealla urheiluhierojalla , paikassa joka on toiminut n 10 vuotta ,josta saa aina kuitin , eli aidossa oikeassa hierontapaikassa.

Itse pystyy netin kautta varaamaan ajan haluamalleen hierojalle 5 eri hierojaa , olen valinnut saman hierojan , naisen , kävin ekoja kertoja helmikuun pakkasella , jalassani oli jostain syystä pitkät alkkarit Hieroi ihan asiallisesti ja mainitsi olevan jäykkyyttä Nyt on jo aivan luontevaa että riisun kokonaan.

Sitä en tiedä olisiko pyytänyt kääntymään jos olisi esim pienet alkkarit jalassa estäen siittimen pystyyn pongahtamisen. Joo, itelle kavi samoin kaydessani ihan siistissa hierontapaikassa Filippiineilla tuossa taannoin, jossa minulle suositeltiin kolmen tunnin kuorinta-hieronta pakettia. Ajattelin et mikas siina, kun hintakin oli kohtuullinen. Nuori naishieroja saattoi mut huoneeseen ja kehotti pukemaan kylpytakin paalleni. Jatin tietysti tiukat bokserit jalkaani, kuten aina hieronnassa ettei vehkeen liikehdinta nay niin selvasti jos tilanne tulee No ei siina, mut saatettiin pesuhuoneeseen ja kehotettiin kaymaan pesutasolle vatsalleni kuorintaa varten.

Pesijattaren tultua paikalle han yllattyi nahdessaan bokserit jalassani ja ihmetellen tokaisi etta taytyy riisua pesun ajaksi ettei kastu, ihan good point mita ma ajattelin Vaivihkaa ujutin bokserit pois, kadella haarovalia peitellen ja kavin nopeasti vatsalleni, aattelin et kai tas jonku pyyhkeen saa keskikohdan suojaksi Tietty tuntui tosi hyvalta ja rentouttavalta kun kuorittiin ihoa sellaisella merisuolalitkulla ja hinkattiin pakarat myos.

Yllatyksekseni pesija pyysi kuitenkin kaantymaan toisin pain puolen tunnin jalkeen etupuolen pesua varten, ja niin kaannyin ja makasin siina poydalla sitten munat levallaan kosteudesta kiillellen vehje onneksi lepotilassa. Olin just edellisena iltana sheivannu kassit ja varren, ja jotenki nolotti ku en ollut ajatellu et sita paasee muut ku tyttoystava katteleen. Ajattelin laheisten hautajaisia, pelkotiloja yms ettei vaan nousisi peli ylos.

Tytto kuori jalat, lantiota, sisareisia, valilla hieraisten ihan kassien tyvesta, alavatsasta, rintakehaa Ja niinhan siina sit kavi et tunsin kun tunsin kun kullini lahti nousuun vaikka ajattelin mita No tietaahan sen et ei siina ajattelu paljon auta, teeskentelin nukkuvaa hehe. Raotin hetkeksi silmiani, ja totesin ittekseni et joo ei helvetti mitaan epaselvaa, muna taydessa mitassaan, oikeen komeessa kaaressa terska paljaana ja koko vehje iloisesti sykki vatsaani vasten.

Mut tytto se vaan jatko pesuhommia, pesi viela vatsanseutua siita ymparilta napaa myoden, ei ollu huomaavinaankaan ja otti lopulta kasisuihkun jolla huuhteli kuorinta-aineen pois, siirsi kammenselalla hiukan kasseja et sai sielta alta huuhdeltuu myos.

Ja pysahty sit siihen hetkeksi ja suihkautti nopeesti penistani myos ja vesipisarat osu just siihen herkkaankohtaan jos esinahka kiinnittyy terskaan ja heppi heilui kiihotuksesta. Sit tytto pesi viel mun hiukset, ja siina makasin muna pystys koko ajan. Lopulta sanoi et valmista ja et tuossa on suihku joss avoit viela kayda pesulla. Nousin ja menin vieressa olevaan suihkuun, ei mitaan ovea tietenkaan ja siel sit suihkuttelin hetken, ja tajusin etta kylpytakki jai sinen pesuhuoneeseen.

Pakko oli sit menna takasin, kulli pystyssa kohtasin pesijan viela kerran ku se anto mulle mun kylpytakin ja bokserit takas. Asia tuli puheeksi tuttavani kanssa ja hän kauhisteli sitä.

Ei kuulemma koskaan ota alusasuja pois. Onko tämä riisuminen normaalia, vai olenko nyt jotenkin mokannut. Mulle on ainakin hierojat ja fysioterapeutit yms. Normaalisti on saanut jättää pitkätkin housut jalkaan. Pusero vaan pois ja liivin hakaset on irrottanut hoitaja, silloin, kun olen jo maannut vatsallani hoitopöydällä ja siirtänyt liivin liepeitä vähän tieltä pois.

Tämä on ollut kaikilla ihan normaali käytäntö, oli hoitaja mies tai nainen. Yksi kiropraktikko vaati kerran hoidon ajaksi myös päällyshousut pois, mutta alkkarit ja sukkahousutkin sai toki jättää.

Hei, Kuulut pieneen vähemmistöön, mutta et mitenkään ole mokannut. Varmasti on olemassa hierojia jotka toivovat että asiakas pitää alushousut jaloissa ja he kyllä asiallisesti sanovat sen. Olen käynyt vakihierojallani nainen iät ja ajat, ja aina olen siinä ilman vaatteita. Eikä mitään ylimääräisiä peittoja tarvita.

Hän ei niitä tarvitse on nähnyt jo kaiken moneen kertaan enkä minä tarvi. Voi olla, että yleensä hieroja luulee, että hierottava tarvii suojaa ja hierottava, että hieroja ei kestä katsella alastonta vartaloa.

Tästä asiasta kannattaa keskustella, varsinkin vakituisessa asiakassuhteessa. Toki ei ole välttämätöntä riisua alastomaksi.

Pikkareissa ja liiveissä useammat asiakkaat tuntevat itsensä levollisemmiksi ja se on tärkeää. Joskus on minullekin sattunut, että asiakas riipaisee kaikki vaatteensa pois. Eihän siinä sen kummempaa ajattele, että kuin: Pyyhe peittää kuitenkin kriittisemmät paikat itse hierontatapahtumassa. Eipä sitten hierojan tarvitse varoa, että tulee katsahtaneeksi vahingossa "väärään" paikkaan. Ei itsensä, vaan asiakkaan takia, kun ei halua nolostuttaa ketään. Mutta rauhoitu, et sinä mitään mokaa ole tehnyt, olet toiminut vain omalla luontevalla tavallasi.

Eli hänen tottumuksensa on synnynnäistä. Suurinnosa syntyy kuitenkin alasti,ja se olomuoto on ihanteellinen. Vain kaupan ja olosuhteiden saamat sivuvaikutukset ovat tehneet vaatteista kauppatavaraa,jolloin pienimmätkin vaatekerrat tietävät hintansa.

Matalaotsaisuus kerskailee myös vaatteillaan. Vielläkin on löydetty alkukantaisia rotuja,jotka ovat pärjänneet yhdessä aivan hyvin ilman vaatteita. Mutta jos sitä sanotaan sivistykseksi että piiloudutaan vaatteisiin,kehtaamatta muuten näyttäytyä,niin sivistyksensä kullakin.

Kannattaisi katsoa samalla,mitä muuta hyvää ihminen sivistyksellään on maapallolla aikaan saannut? Olen ottanut rintsikatkin pois, helpompi olla kun ei kaarituet paina.

Selkää vain hierottu niin housut on ollu jalassa. Kuvittelitko tosiaan että niillä samoilla rasvakäsillä hierotaan jokainen asiakas. Johan siinä taudit leviäisi niin hierottaviin kuin hierojaankin. Itse olen pannut merkille, että en edes flunssiin sairastu, kun käsihygienia on kohdallaan. Minä olen aina alasti hieronnoissa, kysyn asiasta aina etukäteen oli hieroja sitten mies tai nainen että sopiiko se.

Hieronassa on mukava rentoutua ja antaa kehon tuntea kosketus. Eivät he asiakasta turhaan pyydä riisumaan. Fysioterapeutin tehtävä on arvioida asiakkaan liikkumiskykyä ja auttaa asiakasta saamaan itselleen optimaalinen toimintakyky.

Liiat vaatteet estävät liikeratojen tarkan analysoinnin. Kun ylimääräiset vaatteet otetaan pois se helpottaa työskentelyä. Muistakaa aina, että fysioterapeuttia sekä hierojaa sitoo salassapitovelvollisuus. He näkevät asiakkaitaan päivittäin alusvaatteissa. Olen kuullut siitä huolimatta, että fyssarit ja hierojat puhuvat kylillä asiakkaidensa penisten koosta.

Kovasti tuntuu joitain alan toimijoita tämä kiinnostavan. Minä olenkin aina näyttänyt juhlakunnossa ja puhetta on piisannut. Samaa olen minäkin kuullut, ärsyttävintä on se jos joutuu homolle hierottavaksi se on todella kiusallista ja ahdistavaa.

Joku oli käyny Äijä2 vastaanottolla ollut todella tyrmistynyt meiningistä siellä. Sehän saattaa vielä kehuskella kavereilleen nähneensä asiakkaan lerssin. Olen käynyt Virossa kylpylässä useammalla hierojalla. Jätin alle hyvin pienet housut. Takki heitettiin pois hierojan nähden ja asetuttiin mahalleen hierontapöydälle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *